zapnu PC a po takových 10 minutách se zasekne.Někdy i při zapínání.Potom nejde vypnout tlačítkem a vypne se jedině po drastickém vytrhnutí ze zásuvky.
Zamrznutí počítače
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
luconikolka
- Level 1

Zamrznutí počítače
Dobrý večer,
zapnu PC a po takových 10 minutách se zasekne.Někdy i při zapínání.Potom nejde vypnout tlačítkem a vypne se jedině po drastickém vytrhnutí ze zásuvky.
Nevím co s ním je,mohli by jste mi prosím poradit? Jinak jedná se o sestavený počítač (Windows 7 ultimate) Děkuji moc :)
Re: Zamrznutí počítače
Napiš sestavu a to včetně zdroje (značka a W). Může to být zdrojem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Zamrznutí počítače
Já jsem měl podobný problém asi před 7mi lety. PC s amd sempronem na asus desce. Jendoduše se to přehřívalo. Já jsem mezi procík a chladič přidal pastu a problém se vyřešil (Pamatuji si že jsem tam vůbec žádnou neviděl. Až jsem měl pocit že ji tam uplně zapoměli dát.). Nicméně zkus stáhnout nějaký SW na zjištění teplot. Pro jistotu. Například speedFan. Mrkni na teploty a kdyžtak je sem písni. Ale předpokládám že moderjnější stroj by měl hodit přinejhorším BSoD než tvrdý zásek.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 3181 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od šulda
-
- 12 Odpovědi