Pretaktovani procesoru

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Klid,to co mi tady posilate znam,vim co je pretaktovani :P nedelam to prvne hosi...

....Jinak jediny co sem napsal je ze vim co je pretaktovani

Tak tomu teď trochu nerozumím. :idea: Co si z tohoto měl Karlos vybrat? Jak ti měl odpovědět. Pokud ti stránka od watergatea, kde je to popsané velmi podrobně nestačila a potřebuješ něco bližšího v biosu tak bys také musel napsat jakou verzi biosu máš, popřípadě udělat snímky jednotlivých stránek biosu a dát je sem do galerie. Každý bios vypadá trochu jinak a i běžné funkce v něm se v názvech liší, takže mohu ti dávat rady dle svého biosu a ty budeš koukat, co vlastně po tobě chci. Potom se nediv, že na neúplné dotazy buď nikdo nereaguje, nebo si taky dobromyslně rýpne.
Tonny

Příspěvek od Tonny »

Tak ja se Vam vsem strasne omlouvam jsem debil kterej vubec nevi co pise protireci si atd. atd. -hosane sem rek po tom co on mi rek hochu a nemyslel sem tim nic spatnyho .... polozil jsem docela jasnou otazku a cekal jsem odpoved typu "najdes to v cpu configuration v polozce ty a ty" nic vic ,ale misto toho jsem se dozvedel ze mam obrovske mezery ve vedomostech dale jsem se dozvedel o svem egu :-*
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Docela se bavím tím, co se zde rozpoutalo. Tonny, nejsi hokejista? Docela máš ve svých postojích a názorech hokej. :lol:
Buď tak hodný a konkretizuj svůj konkrétní dotaz, poněkud více. Jaké máš chlazení, verze BIOSu, jaká je paměť, procesor má jaké jádro? Možná ti to v mých drzých, arogantně povýšených a zcela debilních reakcích uniklo, ale já se ti opravdu snažím pomoci. Překousni tedy kousek poučování, přestaň se chovat jako puberťák a začněme vést dialog jako dospělí lidé.

PS. Tím, jak jsi mě nazval chalpečkem, jsi neuvěřitelně pobavil mou osmnáctiletou dceru a šestnáctiletého syna, kteří mi tak začali říkat doma a co je nejhorší, že se toho chytla i manželka... :evil: :lol: :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Tonny

Příspěvek od Tonny »

To ja se tim teda moc nebavim,neprijde mi moc vtipny kdyz se lidi "hadaj" ....to jsem rad ze jsem je pobavil,vyrit jim ze je pozdravuju,jinak ani nevim ze sem te nazval chlapecku,myslim ze sem rek neco jako hosan.....nechci vam tady vypisovat sestavu aby ste mi rekli jestli to muzu pretaktovat a o kolik,vim ze neco v biosu musi prepnout na manual aby se to dalo nastavim,ale nevim poíd jakym nazvem to je,to je vsechno,mam procak 2.8 Ghz a chci ho dat na 3 nic vic
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Výběr procesoru
    od helpmeboys » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    4 Odpovědi
    2017 Zobrazení
    Poslední příspěvek od helpmeboys
  • Update procesoru.
    od Shokata88 » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC