Dobrý den,chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s klávesnicemy k pc a jaké můžete doporučit?Popřípadě k ní myš...V dnešním konzumním světě člověk neví kterou vybrat Jinak OS mám klasiku Windows XP.
Dík
Přijde na to, kolik do ní chceš vrazit, na co ji budeš používat, jaká ti vyhovuje (vysoká/nízká), jestli máš speciální požadavky - někomu vadí "hluk" kláves .. atd :)
Jak říká Koja, záleží, co od klávesnice požaduješ (stačí ti obyč., nebo na ní chceš ovládání hlasitosti zvuku, klávesy pro ovládání internetu, atd...) a kolik jsi ochotný zaplatit (dá se sehnat kolem 200,- nebo i za 30.000Kč ). Já mám úplně obyčejnou od Chicony a "nema problema". Jen jsem si dost oblíbil klávesu POWER, kterou se dá jediným stiskem vypnout počítač. Já bych se např. při koupi klávesnice orientoval na tuto funkci.
Pak už stačí jenom hledat a hledat a hledat...
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
Co se mě týče tak já mám vždy tu úplně nejlevnější.....protože když uvážím že někdo koupí za 2000Kč a přitom se za to dá koupit 300GB disk (teď jsem to jen tak hodil, nevím to teď přesně) tak pro mě je to jasná volba ale já nehraju hry takže to je zase něco jinýho no......ale tu funkci ovládání hlasitosti bych velmi uvítal a možná už příště koupím o trochu dražší.....uvidím. Každopádně podle mě na to psaní víc než 200Kč ne
Tak něco mezi 1000-1300 Kč,nejlépe něco univerzálního spíš víc k hraní ale ne zas tak ůplně,určitě na tom nebudu programovat ...Hluk klávesek mi nevadí,jen když to nebude tukat přez celý dům:D
ne jen tu ne hned sem naní sedřel písmenka dvakrát na reklamaci je to šit no pokud si chceš užít na klávesnici tak si kup logitech G15 už bych ju nedal z ruky
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Ahoj, koupil jsem si novou mechanickou klávesnici a mám k ní pár dotazů (zbylé dva dotazy patří do jiných sekcí):
Po zapojení klávesnice a následném restartu PC mi klávesnice přestala fungovat správně (nahodilé připojování a odpojování, při kterém...
Poslední příspěvek
Řekl jsem si, že když zbytek klávesnice (zatím) funguje, tak si koupím nový kvalitnější kabel podle sebe a nebudu muset nic řešit. Starý si schovám a kdyby se pokazilo ještě něco tak na reklamaci dám samozřejmě původní. Navíc jsem tak nějak...
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...