Pohyb kurzorem = sekání notebooku

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
-Vasty-
Level 2
Level 2

Pohyb kurzorem = sekání notebooku

Příspěvek od -Vasty- »

Zdravím , omlouvám se že tímhle problémem zatěžuji 2 témata , ale od poslední akualizace windows se mi zatěžuje pc i když nic nedělám ( log sem vložil do Hijack sekce ) . Ale všiml sem si toho že viditelné problémy nastávají až při pohybu kurzorem a to jak myší tak touchpadem - sekavý pohyb kurzoru , sekání videa a zvuku . Jediné co můžu bez problémů dělat je sledování filmů nebo videí ( při tom nemusím pohybovat myší ) . Tak mě napadlo jestli to nemůže být chyba i něčeho jiného HW , SW , nebo jestli se s tím už někdo nesetkal . Děkuji
umlask
nováček

Re: Pohyb kurzorem = sekání notebooku

Příspěvek od umlask »

Ahoj,
měl jsem podobný problém asi 3 dny zpět. Nový notebook koupený před 3 týdny se mi po noci najednou z ničeho nic začal pokousávat. Zvuk z youtube a z celého PC byl digitálně tříštivý, sekaný zvuk. Sekaly se mi i hry a kurzor, přičemž vše předtím běželo bez problémů. Aktualizaci jsem udělal až po tom, co se mi tento problém objevil.

Nicméně jsem si z ničeho nic všiml ve správci úloh programu, který měl asi kolem 100 000 k zátěž (intel technology access server.exe). Úlohu jsem ukončil a problémy byly fuč... Po chvíli se problém objevil znovu, program jsem tedy vymazal... Přes odebrání softwaru a zatím vše běží v pohodě.

Snad to pomůže. Tobě či komukoliv jinému...
11188
nováček

Příspěvek od 11188 »

mě to dělá to samé...jsou to 3 dny .nemůže to dělat McAfee Security ?
umlask
nováček

Příspěvek od umlask »

Ten shi. jsem vymazal hned první den. Takže to to nebude...

Jak řikám mě zatím funguje tohle. Než jsem přišel na ten proces spouštěl jsem obnovu systému o týden zpět a vyplnul dokonce aktualizace woken, někde jsem četl, že to je na 99% tím, ale vždy to šlapalo jen dokud jsem to druhý den zapnul znovu pak to bylo na novo. Zítra uvidím, jestli mi to zas bude blbnout po zapnutí... Snad ne
-Vasty-
Level 2
Level 2

Příspěvek od -Vasty- »

Taky sem o tom něco málo četl , když sem prohlížel ty nejnáročnější procesy , na druhou stranu sem měl v noťasu asi trochu havěti , a jak to teď postupně podle pokynů čistím tak se to zlepšuje , každopádně si o těch (intel technology access server.exe) procesech a dalších hovadinkách ještě něco pročtu a pokud to nebude životně důležitý tak se toho taky zbavím .
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • sekání, trhání CS2...
    od Elbeckho » » v Hry
    1 Odpovědi
    4619 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mety
  • Sekání a přehřívání laptopu
    od PokiPoki5PP » » v Problémy s hardwarem