Notebook na splátky - Alza
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
IDVert3X
Re: Notebook na splátky - Alza
Ako píše Babis, radšej našetriť než brať pôžičku, je to nevýhodné a nevieš, či to budeš schopný splácať (môžeš prísť o prácu atď...)
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:58, celkem upraveno 3 x.
Já sám nemám žádnou půjčku. Ale neznamená to, že je odsuzuji, a proto nesouhlasím s Babisem ani s RedMasteremSK. Než našetřím "majlant", tak mi ta půjčka může vydělat třeba dvojnásobek.
Takže je to o ekonomickém myšlení a schopnosti si tyhle věci spočítat

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Bavíme se tady o spotřebním zboží do domácnosti, ne např. o nákupu strojů do firmy.
No a???

A kde vidíš problémJinak myslím, že při dnešní nabídce se dá najít prodejce, který nabídne zboží na splátky bez navýšení.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
Toustík
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
ty neznáš ? rodiče ? myslíš jsi že se neumím postarat o sebe ?
wattmetr:
Reaguju na
Toustík:
Vzhledem k tomu, že ani nerozumím tomu, co jsi napsal, tak o tom dost pochybuju. Dobře, píšeš něco o rodičích. Ale "kupoval jsem" a "rodiče kupovali" je celkem rozdíl.
Reaguju na
Nevím, co bys chtěl počítat u bezúročný půjčky.Já sám nemám žádnou půjčku. Ale neznamená to, že je odsuzuji, a proto nesouhlasím s Babisem ani s RedMasteremSK. Než našetřím "majlant", tak mi ta půjčka může vydělat třeba dvojnásobek.
Toustík:
Vzhledem k tomu, že ani nerozumím tomu, co jsi napsal, tak o tom dost pochybuju. Dobře, píšeš něco o rodičích. Ale "kupoval jsem" a "rodiče kupovali" je celkem rozdíl.
Tak to už jsem vůbec nepochopil a myslím, že je nejvyšší čas ten OT zarazit. Tazateli to nijak nepomáhá a za chvíli z toho bude flame.
Takže já končím a vyjadřuji se propříště jen k původnímu dotazu
Takže já končím a vyjadřuji se propříště jen k původnímu dotazu
Souhlasím, očividně stejně každej mluvíme o něčem jiným.
Vyhlížej akce kdy budou splátky bez navýšení, jedině takhle se u nás nakupuje na splátky :)
-
GhostkillerxD
- nováček
Díky za odpovědi. Radši si na to našetřím, než abych měl starosti. :)
Jsou i tací že žijou z ruky do huby a když se jim např. Po**re pračka tak jinou možnost nemají. Takže machrovat že by si nikdy nic nekoupil není na místě. I ty se můžeš dostat do takové situace a budeš muset využít možnosti splátek. Tak tu nedělej haura.Babis píše:No, to právě nevyzkouším. Já se vždycky řídil tím, že když na něco nemám, tak si to nebudu kupovat. Stará dobrá kasička
"Cíle by měly být třešínky na dortech, ne na hromadách hoven."
To nejlepší z country muziky:http://country.funsite.cz/
To nejlepší z country muziky:http://country.funsite.cz/
2 Gizzer2: To patří do SZ!!!! A ne sem!!!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek