ovladač pro D-link DWL-520+ W7 64-bit Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
adidass
Level 3
Level 3
Příspěvky: 453
Registrován: 13 leden 2009
Pohlaví: Muž

ovladač pro D-link DWL-520+ W7 64-bit

Příspěvekod adidass » 25 zář 2011 10:19

Zdravim mam takový problem s ovladačem na DWL-520+.Doma jeden mam ale je to pouze pro 32 bit.Kupoval jsem si nove věci do PC a tudiž jsem musel přejít na 64bit a proto potřebuji ten ovladač pro 64bit


Gigabyte ga-870a-usb3 / Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz / AMD Phenom II X4 965 /
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone

Reklama
richchie
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7747
Registrován: 19 listopad 2006
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: ovladač pro D-link DWL-520+ W7 64-bit

Příspěvekod richchie » 25 zář 2011 10:37

Tobě nestačí ten co máš?Zkoušel jsi ho nainstalovat?

Uživatelský avatar
adidass
Level 3
Level 3
Příspěvky: 453
Registrován: 13 leden 2009
Pohlaví: Muž

Re: ovladač pro D-link DWL-520+ W7 64-bit

Příspěvekod adidass » 25 zář 2011 10:45

zkoušel jsem to nainstalovat ale bezúspěšně
Gigabyte ga-870a-usb3 / Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz / AMD Phenom II X4 965 /
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone

richchie
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7747
Registrován: 19 listopad 2006
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: ovladač pro D-link DWL-520+ W7 64-bit

Příspěvekod richchie » 25 zář 2011 14:04

Jak bezúspěšně?Zkoušel jsi instal v režimu kompability a jako správce?

Uživatelský avatar
adidass
Level 3
Level 3
Příspěvky: 453
Registrován: 13 leden 2009
Pohlaví: Muž

Re: ovladač pro D-link DWL-520+ W7 64-bit

Příspěvekod adidass » 28 zář 2011 08:00

v režimu kompalibity jsem to nezkoušel.A jak jako správce??? dělal jsem to tak ,že jsem dal správce zařízení a tam jsem si našel síťový adaptér a aktulizovat ovladač -> vyhledat ovladač v počítačí
Gigabyte ga-870a-usb3 / Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz / AMD Phenom II X4 965 /
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone

Uživatelský avatar
d1amond
člen HW spec týmu
Příspěvky: 15517
Registrován: 26 květen 2008
Bydliště: České Budějovice
Pohlaví: Muž

Re: ovladač pro D-link DWL-520+ W7 64-bit

Příspěvekod d1amond » 28 zář 2011 09:47

Už 2 roky mi leží tato karta ve skříni. Na W7 64bit driver není a ani režim kompatibility není možný.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
i5-4430/Asus H97M/Kingston HyperX 8GB DDR3/Asus R9 280X/Seasonic M12II-620/Samsung 850 Pro 128GB
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Uživatelský avatar
adidass
Level 3
Level 3
Příspěvky: 453
Registrován: 13 leden 2009
Pohlaví: Muž

Re: ovladač pro D-link DWL-520+ W7 64-bit

Příspěvekod adidass » 28 zář 2011 12:05

aha děkuji za informaci :wink: a chtěl bych vás poprosit o doporučení nějáke wifi karty která ma ovladače na W7 64 bit.předem díky
Gigabyte ga-870a-usb3 / Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz / AMD Phenom II X4 965 /
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone

Uživatelský avatar
d1amond
člen HW spec týmu
Příspěvky: 15517
Registrován: 26 květen 2008
Bydliště: České Budějovice
Pohlaví: Muž

Re: ovladač pro D-link DWL-520+ W7 64-bit

Příspěvekod d1amond » 28 zář 2011 12:58

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
i5-4430/Asus H97M/Kingston HyperX 8GB DDR3/Asus R9 280X/Seasonic M12II-620/Samsung 850 Pro 128GB
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Uživatelský avatar
adidass
Level 3
Level 3
Příspěvky: 453
Registrován: 13 leden 2009
Pohlaví: Muž

Re: ovladač pro D-link DWL-520+ W7 64-bit  Vyřešeno

Příspěvekod adidass » 28 zář 2011 13:09

ok díky moc :wink:
Gigabyte ga-870a-usb3 / Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz / AMD Phenom II X4 965 /
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Win XP 32 bit na 64 bit? Problém s RAM
    od Finchmajstr » 21 kvě 2016 17:03 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    196
    od X
    21 kvě 2016 17:27
  • 32-bit nebo 64-bit
    od Marfi6 » 19 úno 2016 12:04 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    19
    576
    od Marfi6
    22 bře 2016 15:25
  • Upgrade windows 7 32-bit na windows 10 64-bit
    od Salamander » 05 úno 2016 12:31 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    238
    od Salamander
    05 úno 2016 13:05
  • P:ZDROJ S12II-520
    od souky5 » 18 lis 2015 14:51 » v P: Hardware
    4
    248
    od souky5
    26 lis 2015 14:53
  • 520 zdroj a GTX 980ti
    od Jettero » 23 bře 2016 20:35 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    166
    od d1amond
    23 bře 2016 22:05

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host