Nastaveni wifi routeru

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 15 červenec 2011
Pohlaví: Nespecifikováno

Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 11:39

Dobry den,

doma mam napojenej wifi router (TP-LINK TL-WR340GD) na adsl modem a PC je pripojeny k wifi routeru.

Problém je, že mi nejdou flashove streamy (ivysilani, voyo atd.)

Avsak, kdyz odpojim wifi router a PC napojit primo na modem, tak uz vse fuguje.

Takze chyba bude v nastaveni wifi routeru?

Dekuji za odpoved.



Reklama
Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Příspěvky: 22251
Registrován: 29 květen 2008
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 13:01

Máš ten router v NATu nebo bridgi?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 15 červenec 2011
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 13:08

Bridges nemam povoleny.

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Příspěvky: 22251
Registrován: 29 květen 2008
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 13:13

Jak povolený? BuĎ to jede v natu nebo bridgi, o žádném povolování tu nemůže být řeč
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 15 červenec 2011
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 13:14

Nevim kde to najdu, ale je tam nezaskrtnuty policko Enable bridges.

--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Črc 2011 13:24) ---

Ma to byt v nastaveni wifi routeru nebo adsl?

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Příspěvky: 22251
Registrován: 29 květen 2008
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 13:37

V routeru. Jakou máš IP? 10.x.x.x nebo 192.168.x.x?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 15 červenec 2011
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 13:44

router ma 192.168.x.x, adsl 10.x.x.x

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Příspěvky: 22251
Registrován: 29 květen 2008
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 13:58

Já se ale ptám, jakou IP máš ty, jako na počítači
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 15 červenec 2011
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 13:59

Tak to mam 192.168.x.x

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Příspěvky: 22251
Registrován: 29 květen 2008
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 14:30

Tak je v natu. Ulož si pro jistotu nastaveí routeru do souboru a vyopni na něm DHCP server. Potom dej přívod do lanu místo wan
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 15 červenec 2011
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 14:47

To kdy jsem udelal. tak mi pak nesel internet.

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Příspěvky: 22251
Registrován: 29 květen 2008
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 14:48

Uložil jsi nastavení? Přehodil jsi ten přívodní kabel? Dostal jsi IP?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nastavení wifi routeru přez prohlížeč na mobilu s android 5.1
    od Samael » 14 kvě 2016 23:41 » v Administrace sítě
    3
    220
    od zeus
    19 kvě 2016 13:21
  • nastavení routeru
    od nifer » 14 úno 2016 09:54 » v Sítě - hardware
    1
    253
    od ITCrowd
    14 úno 2016 16:23
  • Nastaveni routeru - k nepochopeni
    od Romoch » 11 lis 2015 14:23 » v Sítě - hardware
    2
    217
    od Romoch
    11 lis 2015 14:40
  • Nastavení ochrany routeru
    od Jirce » 01 úno 2016 18:38 » v Internet a internetové prohlížeče
    6
    309
    od Jirce
    04 úno 2016 17:38
  • Nastavení repeateru v routeru
    od standacich » 17 říj 2015 13:12 » v Sítě - hardware
    6
    520
    od standacich
    28 říj 2015 14:08

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Brandwatch [Bot], CommonCrawl [Bot] a 0 hostů