Kde stáhnu síťový adaptér ethernet? (snad ovladače, ne?)*

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

scetman
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 106
Registrován: 14 úno 2010 12:05
Pohlaví: Muž

Kde stáhnu síťový adaptér ethernet? (snad ovladače, ne?)*

Příspěvekod scetman » 25 čer 2010 08:15

potrebuju sitovy adapter ethernet stahnout napište mi pls download link
Naposledy upravil(a) Myloš dne 25 čer 2010 09:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „mám problém s internetem“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. To je tak těžké namísto s ptominutím dementní formulace „problém s…“ ten problém nějak popsat?

Reklama
Uživatelský avatar
Polux
Level 2
Level 2
Příspěvky: 233
Registrován: 07 zář 2009 22:07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: mám problém s internetem

Příspěvekod Polux » 25 čer 2010 08:37

Napis co mas za pripojeni (od koho) a co mas za routr a trosku vic popis ten tvuj problem :-)

scetman
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 106
Registrován: 14 úno 2010 12:05
Pohlaví: Muž

Re: mám problém s internetem

Příspěvekod scetman » 25 čer 2010 08:49

mam takovou krabičku Motorola a k tomu napojenej sítový rozbočovač a k tomu rozbočovači kabel který vede do pc a když chci naistalovat internet tak mi to napíše že mam nainstalovat sitovy adapter ethernet

Uživatelský avatar
d1amond
člen HW spec týmu
Příspěvky: 14866
Registrován: 26 kvě 2008 10:14
Bydliště: České Budějovice
Pohlaví: Muž

Re: Kde stáhnu síťový adaptér ethernet? (snad ovladače, ne?)

Příspěvekod d1amond » 25 čer 2010 09:59

Bez základní desky to těžko najdeme. Napiš jakou máš základní desku (výrobce a typ). Zjistíš to buď přímo v bedně nebo pomocí programu CPU-Z stáhni, nainstaluj, spusť > záložka Mainboard.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
i5-4430/Asus H97M/Kingston HyperX 4GB DDR3/Asus R9 280X/Seasonic M12II-620/Samsung 850 Pro 128GB
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

scetman
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 106
Registrován: 14 úno 2010 12:05
Pohlaví: Muž

Re: Kde stáhnu síťový adaptér ethernet? (snad ovladače, ne?)

Příspěvekod scetman » 27 čer 2010 21:32

TADY JE OBRAZEK jak to je moc se v tom nevyznám
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 27 čer 2010 21:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Obrázky můžeš vkládat přímo do fóra jako přílohu. U obrázků také ořezávej zbytečnosti – takhle se zmenšil z 316 na pouhých 8 KB.

Uživatelský avatar
d1amond
člen HW spec týmu
Příspěvky: 14866
Registrován: 26 kvě 2008 10:14
Bydliště: České Budějovice
Pohlaví: Muž

Re: Kde stáhnu síťový adaptér ethernet? (snad ovladače, ne?)

Příspěvekod d1amond » 27 čer 2010 21:40

Tady si stáhni driver: http://downloadcenter.intel.com/Detail_ ... 8&lang=eng
Nebo zde přímo na Fujitsu
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
i5-4430/Asus H97M/Kingston HyperX 4GB DDR3/Asus R9 280X/Seasonic M12II-620/Samsung 850 Pro 128GB
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

scetman
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 106
Registrován: 14 úno 2010 12:05
Pohlaví: Muž

Re: Kde stáhnu síťový adaptér ethernet? (snad ovladače, ne?)

Příspěvekod scetman » 27 čer 2010 22:03

Nainstaloval sem to a objevuje se toto
sit.png


/*
Opakuji:
obrázky ořezávej od zbytečností a umísťuj je do fóra jako přílohy.
Myloš
*/
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Příspěvky: 21903
Registrován: 29 kvě 2008 06:52
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Kde stáhnu síťový adaptér ethernet? (snad ovladače, ne?)

Příspěvekod Žbeky » 27 čer 2010 22:05

Nedostaneš IP z DHCP. Nemáš ji mít statickou?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

scetman
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 106
Registrován: 14 úno 2010 12:05
Pohlaví: Muž

Re: Kde stáhnu síťový adaptér ethernet? (snad ovladače, ne?)

Příspěvekod scetman » 27 čer 2010 22:06

jak statickou ?

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Příspěvky: 21903
Registrován: 29 kvě 2008 06:52
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Kde stáhnu síťový adaptér ethernet? (snad ovladače, ne?)

Příspěvekod Žbeky » 27 čer 2010 22:08

no napevno od providera. Máš router?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

scetman
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 106
Registrován: 14 úno 2010 12:05
Pohlaví: Muž

Re: Kde stáhnu síťový adaptér ethernet? (snad ovladače, ne?)

Příspěvekod scetman » 27 čer 2010 22:09

já tem slovum jako providera a router nevim co je v tutom se fakt neviznam :D sorry

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Příspěvky: 21903
Registrován: 29 kvě 2008 06:52
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Kde stáhnu síťový adaptér ethernet? (snad ovladače, ne?)

Příspěvekod Žbeky » 27 čer 2010 22:10

Provider je poskytovatele - ten od koho máš net
Router - zázračná krabička, která vysílá wifi
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra


Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů