Belkin ROuter nastaveni Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

nugeta191613
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 25 srp 2009 08:29
Pohlaví: Muž

Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod nugeta191613 » 25 srp 2009 08:31

Dobry denmam Belkin N wireless rounter a potreboval bych snim pomoc jak ho nastavit.. Pres stolni Pc.. DIky

Reklama
nugeta191613
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 25 srp 2009 08:29
Pohlaví: Muž

Re: Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod nugeta191613 » 26 srp 2009 08:35

POtrebuju poradit jak nastavit router ty adres atd... Diky

Uživatelský avatar
CrasherKill
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2011
Registrován: 08 pro 2007 16:49
Bydliště: Olomouc
Pohlaví: Muž

Re: Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod CrasherKill » 26 srp 2009 08:42

Musíš k němu mít návod, tak podle něho to nastav....
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7243
Registrován: 11 črc 2007 16:06
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod Owner » 26 srp 2009 09:41

1.Nauč se psát
2.Jakého máš ISP?
3.A jaký IP adresy a nastavení ti dal + použitý způsob připojení ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7243
Registrován: 11 črc 2007 16:06
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod Owner » 26 srp 2009 09:41

1.Nauč se psát
2.Jakého máš ISP?
3.A jaký IP adresy a nastavení ti dal + použitý způsob připojení ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

nugeta191613
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 25 srp 2009 08:29
Pohlaví: Muž

Re: Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod nugeta191613 » 26 srp 2009 09:51

ano ale pres cd mi to nejde udelat da se to udelat i jinak prej je to tezsi.. Potrebuju to ke stolni mu Pc abych se mohl pripojit na wifi pers mobil

nugeta191613
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 25 srp 2009 08:29
Pohlaví: Muž

Re: Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod nugeta191613 » 26 srp 2009 09:55

net mam pres antenu

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7243
Registrován: 11 črc 2007 16:06
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod Owner » 26 srp 2009 12:30

net mam pres antenu


Sice probíhá anketa křišťálová lupa,ale my věštci nejsme. To si zavolej na Primu,tam to zrovna rozjeli. :D
K připojení:
Moje věštecká koule mi ukázala,že asi budeš mít wifi, na půdě píchnuté AP v režimu klient a kabel (RJ-45) píchnutý do pc.
A proto se ptám máš to nastavené na automatické získávání adresy pomocí DHCP nebo to máš ručně ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

nugeta191613
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 25 srp 2009 08:29
Pohlaví: Muž

Re: Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod nugeta191613 » 26 srp 2009 17:11

Ja vim ja takovy veci neznam proto vas prosim io rady:D musim nastavit rucne

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7243
Registrován: 11 črc 2007 16:06
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod Owner » 26 srp 2009 18:00

Tak nastav router na tu IP co máš v pc a pc dej na DHCP.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

nugeta191613
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 25 srp 2009 08:29
Pohlaví: Muž

Re: Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod nugeta191613 » 27 srp 2009 18:47

uz mi to vsechno jde ale kdyz mam zapojenej oputer nejde mi do pc internet, a problem byl u me v pc neslo to naistalovat musel jsem u kamose hodit ty moje ip adresy do routeru

jakub731311644
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 25 bře 2012 13:51
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Belkin ROuter nastaveni

Příspěvekod jakub731311644 » 25 bře 2012 13:53

ja nemuzu najit tu stranku belkin router setup muzete mi poradit


Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů