Router /Access point s klonováním MAC adresy VYŘEŠENO

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Router /Access point s klonováním MAC adresy

Odeslatod Jan Pašek » 03 Kvě 2008 07:02

Hellou Pls Mám poskytovatele připojení (erkor ostrava)který si hlídám MAC adresu síť karty. Poraďte prosím router/access point, který by se na venek tedy směrem k provozovateli sítě choval jako síťová karta. Zjišťuji možnosti jak očůrat provozovatele sítě a neplatit za připojení dalšího nebo dalších PC.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6
Level 6
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 3684
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

google adsense
Google
 

Re: Router /Access point co se navenek chová jako síť karta

Odeslatod Owner » 03 Kvě 2008 08:20

A nešlo by nějak změnit mac adresu routeru? :idea:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 7244
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Router /Access point co se navenek chová jako síť karta

Odeslatod Jan Pašek » 03 Kvě 2008 08:26

Vím stoprocentně že se takové zařízení dělá i sem ho viděl jen si nedokážu vzpomenout na typ a výrobce.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6
Level 6
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 3684
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Re: Router /Access point co se navenek chová jako síť karta

Odeslatod Elusive » 03 Kvě 2008 08:29

Mám připojení od UPC - taky se váže na MAC konkrétní síťové karty. Připojení MacBooku přítelkyně do druhé zásuvky nefungovalo (díky jiné MAC), vyřešil to WiFi router Asus (určitě takto fungují i ostatní značky). Automaticky si načetl MAC z PC, na které je připojení fixováno, k němu "drátkem" PC a vzduchem MacBook. Nyní bezproblému. :wink:
LianLi A71+5xNoctua NF-S12, Enermax Liberty 500W, C2D E6600@3.0GHz, Noctua NH-U12F, Asus Commando, 4GB DDR2 800MHz Corsair, EN8800GTS, WD Raptor 74GB, WD 750GB, Seagate 400GB, Samsung 932B, Sound Blaster X-Fi Fatal1ty, JBL Harman/Kardon SoundStick II
Uživatelský avatar
Elusive
Level 5
Level 5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 2094
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Router /Access point co se navenek chová jako síť karta

Odeslatod Weslo » 03 Kvě 2008 08:42

více méně platí to co psal Elusive stačí jakýkoliv router s funkcí klonování MAC adresy.Umí to většina routerů.Vybíral bych dle značky a ceny.
Osobně nakupuju/doporučuju jen Linksys - division of Cisco :inlove: Těch pár set mi za ty problémy s (Edimax,D-Link,Ovislink,TP-link,Asus a tuny dalších) nestojí.

tak jsem to přesunul tam kam to patří a upravil jsem název
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Uživatelský avatar
Weslo
Level 6
Level 6
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 3548
Bydliště: Obříství/Praha
Pohlaví: Muž

Re: Router /Access point co se navenek chová jako síť karta

Odeslatod Owner » 03 Kvě 2008 08:52

Weslo - citace:více méně platí to co psal Elusive stačí jakýkoliv router s funkcí klonování MAC adresy.Umí to většina routerů.
tak jsem to přesunul tam kam to patří a upravil jsem název

Umí to i Asus Wl-520GC ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 7244
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Router /Access point co se navenek chová jako síť karta  VYŘEŠENO

Odeslatod Jan Pašek » 03 Kvě 2008 11:22

Owner - citace:Umí to i Asus Wl-520GC ?


Zadání vyhledání klíčových slov "klonování MAC adresy" na portálu Seznam sekce zboží stačí jen kliknout a uvidíš které zboží to má v popisu.
http://www.zbozi.cz/?q=klonov%C3%A1n%C3 ... esy&r=hint

Weslo díky s tím co si sem napsal ty a co já odpovídám kolegovi přede mnou bych tento příspěvek považoval za vyřešený.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6
Level 6
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 3684
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Re: Router /Access point s klonováním MAC adresy

Odeslatod pan_snoop » 19 Srp 2008 01:15

Jan Pašek - citace:Hellou Pls Mám poskytovatele připojení (erkor ostrava)který si hlídám MAC adresu síť karty. Poraďte prosím router/access point, který by se na venek tedy směrem k provozovateli sítě choval jako síťová karta. Zjišťuji možnosti jak očůrat provozovatele sítě a neplatit za připojení dalšího nebo dalších PC.


ja osobne pouzivam asus wl 500g, mam stejneho providera jen v jinem meste.. jedou mi takhle 2X pc pres lan a 2. wifi ntbky...

ale muj dotaz, s timhle routerem nemuzu hrat online company of heroes, kvuli NAT problems. CoH potrebuje povolit porty, ktery jsem udelal a stejne nejde, tim padem sem chtel vyzkouset jinej router(v budoucnu si koupim jiny) kamarad mi pujcil well pti-845, nema ho nekdo ? potrebuje na tomhle routeru klonovat mac adresu.. nikde v tom routeru, v navode ani na googlu sem to nenasel, mozna sem hledal blbe... muze mi nekdo helpnout jestli to ten WELL router umi nebo ne.. kamosi bez problemu coh smazi + vim ze kdyz odpojim uplne router a muj pc de naprimo do ty krabicky tak CoH funguje.. takze je problem jen v port forwardingu... v asusu sem zkousel vsechno a nic a v tom wellu to nemuzu najit.. takze jestli nekdo ma ten well tak pls help..
pan_snoop
nováček
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 1
Pohlaví: Nespecifikováno


Zpět na Sítě - hardware

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 anonymních uživatelů