" A nemaj nic pokud zašifruješ dostatečně tak sou v...." Určitě
Torrent-přijdou na mně ?
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Torrent-přijdou na mně ?
Jo jo příjdou a budeš platit mastnou pokutu hned stopni všechny stahování dokud je čas
-
pepinojablo
- Level 1.5

Například ja používam Truecrypt je volně ke stažení a je v češtině (myslim) dostatečné šifrovaní tak i já hažu data na cloud....
"...já hažu data na cloud...." Všechny tyto cloudy pokud zjistí nějaký filmy na ,který nemáš práva zablokují celý cloud.
-
pepinojablo
- Level 1.5

Jžš co ho furt strašíte nepříjdou na nic OMFG pokud člověk není tupec a neuploaudeje pod svojí IP tak je vysmaty. Filmy mužeš stahovat ale ne dal posílat u softu to je jinak no. Ale fizli jdou po UPLOADEŘICH ne po stahovačích
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2012 14:08) ---
HH zablokují? a proč? je to zašifrované nikdo neví jestli tam sou fotky z mojí starou, nebo cokoliv jineho......spamatuj se člověče
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2012 14:08) ---
HH zablokují? a proč? je to zašifrované nikdo neví jestli tam sou fotky z mojí starou, nebo cokoliv jineho......spamatuj se člověče
Píšu ,že až to zjistí a oni ví jak tak ti bloknou cloud se vším obsahem.
Vy zrejmne povazujete nasi Policii za bandu budizknicemu, ktera nedokaze nic najit.
Doporucuji prostudovat par realnych prikladu, jak probihaly, koho a ceho se tykaly.
Disk zasifrovat muzes, heslo zapomenout muzes, pocitac uz zpatky nedostanes.
Doporucuji prostudovat par realnych prikladu, jak probihaly, koho a ceho se tykaly.
Disk zasifrovat muzes, heslo zapomenout muzes, pocitac uz zpatky nedostanes.
Jinak tady k tomu cloudu.Až tam dáš fotky "s tvojí starou" předpokládám ,že nic slušného tak ti to taky bloknou 
http://www.zive.cz/clanky/webdisky-uziv ... fault.aspx
http://www.zive.cz/clanky/webdisky-uziv ... fault.aspx
-
guest
Já to flame za sebe ukončím otázkou. K čemu je někomu stažený software, když ho nepoužívá a má ho někde zašifrovaný na hardu?
A ty tupce anebo netupce ani nemá cenu komentovat. Jsou jich plný kriminály i když za jinou činnost, ale také si mysleli že nejsou tupci.
Tečka!
A ty tupce anebo netupce ani nemá cenu komentovat. Jsou jich plný kriminály i když za jinou činnost, ale také si mysleli že nejsou tupci.
Tečka!
-
pepinojablo
- Level 1.5

HH to je trapny članek jak maš dostatečně zašifrované data nerozlouskne ani super počítač a u nas není a pochybuju, že by posílali HDD někam jinam víš kolik by to stalo?
Treba v Anglii te zavrou za to, ze nevydas heslo k zasifrovanym datum, v nekterych jinych zemich nesmis sifrovani pouzivat vubec.
Za behu OS jsou data prece pristupna. On to mysli tak, ze kdyz mu Policie zabavi pocitac, tak se k tem datum nedostane........ tohle uz zkouselo hooodne lidi.
Nekdo se holt musi presvedcit osobne, jinemu neuveri. Takhle je to ale ve vsem.
Nekdo se holt musi presvedcit osobne, jinemu neuveri. Takhle je to ale ve vsem.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 21 srp 2012 14:30, celkem upraveno 2 x.