Zdravím, mám internet od O2 a potřeboval bych náhradu za jejich modem comtrend vr-3026e v2. Už mi z něho tečou nervy, tak hledám něco trochu lepšího. 5 GHz pásmo nepotřebuji, sice žiji ve městě, ale chytám tak maximálně 1 wi-fi z okolí. Samozřejmě bych potřeboval, aby měl router co největší dosah. Jinak cena by měla být mezi 1500-2 000 Kč.
Momentálne sa rozhodujem medzi 7800XT a 9070. Staviame tento PC, ale nie som si istý, do čoho sa oplatí investovať viac peňazí. Či zvoliť 8-jadrový procesor alebo ostať pri 6-jadrovom a upgradovať na 9070, prípadne ušetriť a zobrať 7800XT so...
Poslední příspěvek
A mozem zobrat skrinu Adata XPG Valor AIR? Bude to stacit?
Dodatečně přidáno po 26 minutách 27 vteřinách:
Zaplatene….sialenstvo + repraky ak viete poradit a klavesnicu, to este nemam..
Dokopy ma tato suma psychicky na tento vecer znicila :d
Ahoj, tak se mi to rozleželo v hlavě a rozhodl jsem se využít nespolehlivého USB-C kabelu na své nové klávesnici k tomu, abych tuto klávesnici vrátil a koupil místo ní jinou. Tímto bych vás chtěl poprosit o pomoc s výběrem nové klávesnice namísto...
Poslední příspěvek
O těch polských klávesnicích Genesis jsem před lety četl pochvalné recenze. Ne úplně pochválily recenze SW. Ale to už může být jiné nebo nepořebné.
Jen je tu opět pro mé oči nepříjemné osvětlení okolí kláves a ne prosvětlené znaky.
Ať z ní máš...
v krátké době můj další dotaz, ale v tomto si absolutně nevím rady. Rodiče by chtěli modem na simkartu od Vodafonu na chatu, samozřejmě koupili nějaký modem, koukal jsem na vodafone a zrovna tento není ofico podporován (
Pořídili tento...
Poslední příspěvek
Dobře díky, mě šlo jen o to, zda ten internet pojede :-) :thumbup:
Během léta mi budou měnit vedení internetu na optiku. Na dotaz mi bylo řečeno, že na 1GBit připojení bude stačit stávající pronajatý modem TP Link Archer 6 (V2). Technicky tedy problém není, ani nepotřebuji další funkce, ale zařízení má poslední...
Poslední příspěvek
No a já ti doporučím Turris Omnia - trvalé aktualizace, dynamický firewall. SFP modul
Provozuji ho od 2016 a firmware m á stále aktuální :-) !!! Akorát je dražší.