Společnosti Intel a T.S. Bohemia uvedly v pražské herně Battlezone na tuzemský trh novou platformu pro stolní počítače Intel® Dual Socket Extreme, kterou počítačoví nadšenci znají jako Skulltrail. Nová platforma je určena všem, kdo touží po vyšším výpočetním výkonu, než jaký nabízejí současné čtyřjádrové systémy....
Až na mechaniku ,která je strašná m*dka (mám doma ve svém PC + jsem měl pod rukama asi dalších 5 za měsíc Duben) ... disk, který má z nepochopitelných důvodů jen 16 MB a né 32 ... a myš, kterou bych od firmy logitech za boha do ruky nedal (byl to progaming sponzor a doma jsem měl od nich snad vše, i to co se nikdy nedostalo na trh) ... tak ten PC jde :)
Nicméně, koupí to fakticky jen naprostej loser Za 115 tis si raději kupte každé auto, nebo lépe dvě (i pro přítelkyni) a klasickej bootebook za 15 tis
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
tak podle Sectora jsem asi looser.uvědom si ale, že i takovou sestavu někdo potřebuje.nemám o moc lišící se sestavu a využivám ji celkem dost, teda pokud ji zrovna neopravuju po "nájezdu" rodiny. 115k za výkonný počítač není málo.za svůj jsem dal ještě mnohem víc (hodně na ceně přidalo LCD a vodník) taky v tom článku nepíší nic o chlazení.to by mě zajímalo.ty větráky uvnitř musí jet na dost velké otáčky, aby to vůbec uchladily.mám Core 2 Extreme QX6700 a i na kvalitních větráčcích (Noctua) to topilo jako blázen. s vodníkem už je všechno OK.
mě zaráží ty 2Giga RAM, no promiňte pánové ale z těch sto litrů jste do té RAMky mohli uvolnit více. Jinak jenom malej dotaz, ta paměť je CL6, a CL5 je rychlejší ne ? kdesi jsem četl že čím menší, tím lepší
bože..115tis..to jsem ani netušil,že se něco dá za takový prachy poskládat..no nevím jak vy,ale j bych si za 115tis koupil buď nějaký jetý auto,a nebo lepší mašinu..nevím
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Sektor píše:disk, který má z nepochopitelných důvodů jen 16 MB a né 32 ...
hm napiš mi jediný přínos 32MB vyrovnávací paměti. Jinak to mohli postavit samozřejmě lépe.Vynechat drahé FB DIMM paměti serverový socket atp.Ale oni nepočítají s tím že si to někdo koupí...je to jen demonstrace.
řekl bych že memphisto má srovnatelný PC - co se týče úložného prostotu a grafického výkonu možná i lepší.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Mám už cca 10 let starý počítač a všechno fungovalo celkem v pohodě až do nedávna, kdy se nezapnul. Respektive se rozsvítí světla v bedně, větráky atd. nenačte se ale obrazovka - ta celou dobu nemá signál. V takovémto stavu je počítač...
Poslední příspěvek
To se mi u jednoho PC pred lety taky stavalo a po vymene za jiny zdroj bylo po problemu. Ale to bylo to PC po vypnuti uplne mrtve , zadne vetraky se nespustily.
Zdravím, toto je můj počítač
Chtěl bych se zeptat jestli bych měl něco změnit nebo je vše ok
Předem děkuji za odpověď :inlove:
Poslední příspěvek
Instaluje se např takto, viz obrázek.. Ty 2 mřížky nad zdrojem jsou demontovatelné.. Vůbec je tam víc zvláštních řešení, které člověk ocení, až když to potřebuje. Třeba větráky na radiátoru AIO umístěného nahoře lze snadno demontovat i bez nutnosti...
Ahojte, chtěl bych si na vánoce udělat radost a poskládat si nový počítač, který bude primárně sloužit jen na hraní her. Cenový strop vidím maximálně 35 tisíc, ale pokud to pujde míň, tak budu jen rád :D
Z aktuálního počítače bych mohl použít:
Case...
Poslední příspěvek
Ahoj, třeba něco takového?
Pokud máš chlazení skříně vyřešené, můžeš vyhodit ventilátory.
obracím se na vás s problémem. Aktuálně řeším u své sestavy problém, kdy při puštění jakéhokoliv graficky náročnějšího programu - hry se počítač vypne a pustí znovu.
Primárně potřebuji nějaké nápady, jak celou situaci diagnostikovat,...