Ahoj, řeším teď dilema co koupit dceři k Vánocům. Zatím hraje u mě na PC hry typu The Sims, minecraft a takové ty blbiny co teď frčí. Kvuli místu bude asi lepší notebook ale absolutně nevím co vybrat kolem rozpočtu co jsem napsal.
Chtěl bych aby k němu šel připojit i externí 2K monitor třeba přes display port. Byl bych rád aby měl i nějaké solidní chlazení pokud možno. Rád bych aby jí pár let vydržel takže nevím jestli volit něco s RTX4060 nebo už raději RTX 4070, tam už ale budeme asi na hraně s rozpočtem.
Pokud není nutné přístroj přenášet, tak na hry určitě klasický desktop - kromě zmíněného i z důvodu ergonomie a ortopedicky normálního sezení. Case zase tak velký prostor nezabere, jsou i menší modely. Navíc pokud chcete monitor s vyšším rozlišením (tím 2K je hádám myšleno QHD), tak to notebook moc dobře zvládat nebude.
Zdravím, potreboval by som prosím radu pri kúpe novej zostavy. Využitie by bolo v podstate len na prehliadač či prehrávanie videí, keďže hry už pár rokov nehrávam. Takže v podstate iba niečo skôr na kancelársku prácu.
Moja aktuálna zostava je...
Poslední příspěvek
Starý PC posuň kam chceš, ale je to pomsta. Vycházím z prvního příspěvku. Proč ta bedna a proč ten zdroj? Pro tvojí potřebu je třeba RGB a zdroj 750W?
be quiet! Pure Power 11 400W
AMD Ryzen 5 8500G
Kingston FURY Beast Black EXPO 32GB (2x16GB) DDR5...
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?