rozhoduji se mezi těmito dvěma notebooky
(Je to pro známého, na obyčejnou práci, 15.000 až 20.000(Není duplikát mého předchozího tématu, tohle je zas jiný případ))
U takhle lacineho notebooku nebude odolnost nijak vysoka, je to ten nejvetsi low end.
Ten druhy ma 3 roky zaruku.
Obecne plast je odolnejsi v tom smyslu, ze je pruzny. Kovovy notebook je obvykle omlaceny,
jak vypada kdyz upadne na zem na roh nechces snad ani videt. Jakakoliv promacklina nebo
jine poskozeni jeresitelne pouze vymenou celeho dilu krytu.
Par tisic Kc uz nehraje roli, podle me je dulezitejsi ta zaruka 36 mesicu.
Co se tyce kovu - na nem bude videt kazdy skrabanec a deformace narazem.
Hlinik je mekky, snadno se deformuje a poskrabe. Horcik je pevny, ale krehky,
pri vetsim narazu muze prasknout. Plasty jen zapruzi a nic na nich nemusi byt videt.
Kov pochopitelne lepe vypada, je stribrny/sedy a leskly.
Díky za názor, ano jsem si vědom že oba nemají operační systém. Myslím, že je zbytečné platit za předinstalovaný když lze koupit na Aukru za stovku, ale ještě se musím zeptat toho známého jak by to chtěl..
Co jsem pochopil, tak ten kov teda není žádná výhra jak jsem si myslel.
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?