Case som už doplnil pardón Ventilátory mám 2 osadené hore a zadný ten čo vytláča vzduch von a ten chcem vlastne aj vymeniť :) ten horny kludne môžem nechať lebo ten zadní začal chrčať ked je studený. a mam tam 120x25 myslim lebo na stranke tej case sa piše 1x120mm to je 120x25 či?
Nahoře?
Nahoře je pozice pro jeden.
Minimálně osadit ať jsou min.2 vpředu, pak jeden vzadu a nahoře s touto sestavou.
Jestli tam máš původní od skříně, vyměnil bych je ať jsou všechny stejný.
Sestava v profilu. Watercooling ClubEXOverclocker@HWBot league rank#1Aprilia Shiver ClubBMW ///M Club
Karrex píše:Nahoře?
Nahoře je pozice pro jeden.
Minimálně osadit ať jsou min.2 vpředu, pak jeden vzadu a nahoře s touto sestavou.
Jestli tam máš původní od skříně, vyměnil bych je ať jsou všechny stejný.
No v predu nemám žiadne ani teraz a teploty mam vpohode cpu max 77C GPU max 70C to ked hrám cyberpunk na max s rtx xD. Ak vravím mám hore ventilator 1 a vzadu 1 a samozrejme na CPU ten vzadu môžem vymeniť za ten Be Quiet čo som pridal hore v tom linku? či tam nebude pasovať a je slabý? :/
a to zas nechcem doplnať dopredu 2 ked tam neboli už ani od zakladu a teploty su v pohode chcem hlavne vymeniť ten zadný kvoli tomu že chrčí a ano su to ventilatory od case.
dostal som za úlohu vybrať notebook, ale keďže sa v notebookoch veľmi neorientujem, radšej som si prišiel po radu sem.
notebook bude používaný na bežnú kancelársku prácu ( office, word, teams, účtovníctvo ... ) žiadne hranie ani trénovanie...
Poslední příspěvek
Ďakujem za všetky odpovede.
Pozrel som na ten hp-market a vybral som HP EliteBook 860 G11 (9G142ET#BCM). Všetky tie notebooky mi prídu viac menej aj tak rovnaké
Zdravím všechny zdejší odborníky na skládání PC :) po asi 6 letech už opět přemýšlím nad novým PC, a protože upgrade není v zásadě možný tak vybírám komponenty do nového stroje. Prosím o rady ohledně dole zmíněných okruhů/otázek.
Moje základní...
Poslední příspěvek
4K je na grafický výkon dost žrout, já se vydal raději cestou UWQHD, kde 16GB pořád stačí. S VR neporadím.
4070Ti za 23 tis. není nic výhodného, tolik běžně stály nové (když ještě byly). V této cenové kategorii (dokud se nezklidní/nedozásobí trh)...
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
Ahoj dlouho jsem nevyužil tohle Forum o pomoc :D . chtěl bych herní PC do 70k nemusí to být přesně 70 :D čím méně tím líp. Vybral jsem si tyhle komponenty. Air cooler hlavně kvůli menší náročnosti k údržbě. Nemám v plánu cokoliv Taktovat v PC.
Je...
Poslední příspěvek
Jo ten disk by mohl být klidně Kingston KC3000 :D rozdíl tam není tak velký a ušetřím 1000 na dvou :). Dobrý tip. U té grafické karty myslím že ty ceny RTX 5000 řady bude zase ze začátku přestřel a budou nedostupné tak nevím jestli má smysl čekat....