Zdravím, už sem tu jednou postnul, ale od té doby se spousta věcí změnila. Pod stromek si pořizuju nové levné low-end PC a zajímají mě vaše názory a kritika, co by šlo příp. ještě zlepšit za stejnou cenu stávajícího (z hlediska hlučnosti, rychlosti, atd.):
PROCESOR: CPU AMD ATHLON 64 X2 5200+ EE BOX ZÁKLADNÍ DESKA: ASUS M2R32-MVP CHLADIČ NA CPU: Arctic Cooling Freezer 64 PRO OPERAČNÍ PAMĚT: A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz EE GRAFICKÁ KARTA: Sapphire VGA ATI Radeon HD 3870, 512 MB (nebo HD 3850, ještě nevim) PEVNÝ DISK: S. Barracuda 7200.10ST3250410AS - 250GB SATA II OPTICKÁ MECHANIKA: Samsung SH-S203N černá OEM ZDROJ: Seasonic SS-500ET 500W CASE: CoolerMaster Elite 332 RC-332-KKN1-GP REPRO: Logitech X-530 5.1 EXTERNÍ ČTEČKA KARET: MSI StarReader 52in1 USB 2.0 KLÁVESNICE I S MYŠÍ: Logitech Cordless Desktop EX110 MONITOR: LCD HP PAVILION w2408h (i kvůli Playstation 3)
díky...Ale zajímalo by mě jak je to s tím 24" monitorem...Má HDMI s HDCP, takže pro Playstation 3 díky svýmu rozlišení naprosto ideální (což pár lidí i potvrdilo)..Musí se přepnout ale do režimu 1:1, aby se neztratila kvalita...
Co mě ale zajímá je to, zda-li při hraní PC her bude nějak srážena kvalita obrazu, pokud pojedu hru na nižší rozlišení než monitor nabízí, ale s tím, že bych opět zvolil režim 1:1 a prostě zmenšil obrazovku...
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.