Bral bych ten ThinkPad T430, má kvalitní konstrukci, SSD a něco vydrží...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Tak jsem se dozvěděl, že nákup je plánovaný někde na duben...takže se omlouvám, stejně se to musí řešit až v dané chvíli. Každopádně do 10k kupovat úplně nový mi přijde nevýhodný, když jsou na trhu kvalitní lenova, co vydrží. Jak je na tom výkonově Intel Core i5 3550 3.3 GHz v porovnání s i3-6100? Hádám, že rozdíl v prohlížení internetu nepoznám.
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
Zdravím, přítelkyni po 6 letech odešel noťas, tak je čas na nový a vzhledem k tomu, že už o tom nic moc nevím, tak bych potřeboval poradit.
Především na studentské věci, čili office appky a sledování seriálů. Velikostně by asi bylo nejlepší okolo...
Poslední příspěvek
Mně tyhle dotazy připadají s prominutím nějak hloupé. Ty nemáš na Alze máš nějaký předvýběr ?
Pokud dáš na Alze filtr ceny a úhlopříčky vyjde ti jednoduše Lenovo IdeaPad Slim 5 15IRH9 Cloud Grey celokovový (záruka na 3 roky po registraci). Výdrž...