Taky jsem se chtěl zeptat proč všichni pořád sestavujete na přání jen ty msi grafiky ( gtx 960, 970...) , kvůli doporučení czc, nebo zkušenostem, chlazení.. ? když je tam na výběr dalších 100vky dalších stejně výkoných ale hlavně cenově nižších grafik..
Ta prvá je do normálnych PC výborne chladenie, lepšie možnosti zlepšenia výkonu dlhšia životnosť vďaka chladenie. Ta drúha je do takých malých PC s veľkosťou o niečou väčšou ako je konzola a ma horšie vlastnosti ako to vyššie. Frenkvecia čipov nemá taký vplyv doležitejšia je architektúra ten titan x ma 2x taký výkon ako GTX 970
jasně vzhledu jsem si taky všimnul, já jsem spíš pro praktický využití, než abych byl jeden měsíc z karty unešenej o 2 tisíce dražší a pak mi to bude stejnak jedno. Jinak co jsem četl recenzi na tu mini, tak jen samá chvála i s tou životností..
Řekl bych že jde hlavně o reklamy na CZC,.. a právě vzhled vypadající nedupaně/kvalitně, proto se nejvíc cpou do sestav a stavitel je právě díky tomu radí ke koupi - kvůli tomu že je nabízí každý..
Já většinou doporučuji EVGA a Gigabyte, MSI se doporučuje kvůli tichému chlazení. Ta MINI verze má horší provozní vlastnosti a je špatně taktovatelná a málo výkonná - pokud neplánuješ PC o velikosti konzole, tak bych ji nebral. Na taktu dost záleží... je pravda, že záleži na architektuře, ale pokud porovnáváš 2 GTX 970, tak tam je snad stejná architektura... vyšší takty znatelně zvyšují výkon a proto se na ně dívám a podle toho doporučuji a vykašlu se na MSI pokud tazatel nevyžaduhe extra tichou sestavu (ta MSI je nastavená tak, že pokud teplota nepřesáhne stanovenou hodnotu, tak ventilátory přejdou do pasivu a přestanou se točit) EVGA nabízí skvěle chlazení, Gigabyte trochu hlučnější, ale výkonné. Samozřejmě se ale nesmíš hnát za vysokou frekvencí a nebrát ohled právě třeba na důležitou věc jako je chladič.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Mám téměř 15 let starý počítač který je už hodně pomalý a problematický a proto zvažuji o pořízení něčeho nového. Docela dost se mi líbí mini PC a rád bych poznal jaký máte kdo názor na tyto malé počítače. Mne se ty mini PC líbí hlavně proto, že:...
Poslední příspěvek
meda2016 :
Pokud jde o ten Kaufland tak tam nevím jak to je, protože je tam ten poskytovatel služeb je asi nějaká německá firma a oprávněný zástupce Yanqiu Sun asi nějaký Číňan a nevím jak je to propojené s Kauflandem nebo jak a kde by se řešily...
Ahoj, vlastním MAC MINI M4 256GB, chtěl jsem se zeptat ne velikost uložiště, mám obsazeno cca 12GB, ale system ukazuje volných jen cca 99GB a pak ještě ukazuje další svazky 133GB jak mohu navišit volné uložište? Děkuji
Snímek obrazovky 2025-10-01...
Ahoj,narazil jsem na jeden problém, k mac mini m4 mam napojene dva monitory, jeden přes HDMI a druhí přes Redukci USB-C na HDMI občas se stane že jeden monitor se na par sekund odpoji a pak zase naskočí je to asi 1-2s je to ten co je napojen na...
Poslední příspěvek
Na to je každá rada drahá. Buď se redukce přehřívá a proto vypíná, nebo prostě není kompatibilní a v tom případě by to chtělo zkusit originální převodník USB-C/HDMI od Apple.