potřeboval bych poradit nějaké sluchátka do posilovny. Chtěl bych znát pouze názory lidí, kteří nějaké používají nebo někdo z jejich blízkosti. Odkazy které vytáhnete z googlu nepotřebuji, jde mi hlavně o zkušnosti a spokojenost při dané aktivitě a nejlépe i při běhání. Nezáleží, jestli náhlavní nebo pecky. Cenu bych si představoval tak do 2 tisíc.
Já na běhání používám tajty sluchátka, který teda používám i k PC a mám v šupliku další 3 Poruchovost je vcelku malá na to že je používám pořád, jedny se rozbily za 2 měsíce a ty co používám vydrželi 2 měsíce. Má to i jemné basy, v balení dostaneš větší/menší velikosti špuntů.
iPhone kompatibilní, zvuk průměrný, klasika za 800 nic špatnýho ale zase nic dobrýho, jsou docela hlasité a mám je na běhání.. srovnal bych to s beats solo hd tak na stejno.
Je to jediná volba, s kabelem je posilovna a běhání na prd a ostatní bezdrátový sluchátka vyjdou na stejno. a tohle má z tich bezdrátových nejhezčí design
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit s výběrem sluchátek? Budou používány na běžnou každodenní činnost, jako je poslech hudby, podcastů a sledování filmů. Podmínkou je Bluetooth připojení a cenový limit do 2000 Kč (s možností mírného překročení)....
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec vzal sluchátka Sony, na které jsem tu dával odkaz.
Ahoj potřebuji poradit s výběrem bezdrátových sluchátek do 2000Kc.
Požadavky:
1) zastavení zvuku při sundání sluchátek z hlavy
2) sluchátka budou používány na streamování filmu (služby Netflix nebo Disney+ nebo HBO),ale také hudby spotify
3)...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem se rozhodl pro Buxton bhp 18000.
Kdo by si je chtěl koupit tak doporučuji. Umí si poradit dokonce s audio kodekem EAC3 = Dolby digital plus
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na slideru hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a znovu...