Jen by mě tak zajímalo, kolik by jste doporučovali výkon zdroje pro 3x GTX 760 Plus, když už jsem v tom, jestli by to corei7 920 dokázalo uživit :) Je to jen tak pro info kdybych na to tak měl..
Naposledy upravil(a) Ltb dne 08 srp 2013 21:39, celkem upraveno 2 x.
Důvod:Doplnění nadpisu
SLI se nasazuje pouze při jednom velkém monitoru (2560x1600) nebo třech a více monitorech. Jinak se bude ta druhá grafika zbytečně flákat. Jestli chceš vložit cca 18000 jen do grafiky, tak bude lepší, když koupíš GTX 770 + novou desku a i5
Začneš skládat ani nevíš co potřebuji Říkám teoreticky, nemám peníze na takovéhle věci.. Jen když už to ty grafiky zvládnou jsem chtěl vědět jak jsou na tom se žravostí.
Pokud chceš trhat asfalt a z elektroměru si udělat větrák tak budiž, ale pro herní užití je to naprosto k ničemu, protože většina her sotva zvládá SLI...
Jak je na tom se žravostí jedna GTX 760, do budoucna plánuji nějaký upgrade a 3 fullHD monitory takže chci SLI nějakých karet ale rád bych zachoval 650w Seasonic
Ahoj prosím o pomoc, měl jsem pc sestavu invida gtx 1660 super s intel core i 5 10400f 16 gb ram 600w zdroj a zakl. desklu askor b 460, toto hrálo normálně ale pak jsem chtěl více fps tak jsem upgradoval na amd radeon 5700xt koupil jsem ji za par...
Poslední příspěvek
Ten Radeon 5700 XT jsi vzal kde?
To je jedna z nejporuchovejsich karet co existuje, navic je dneska uz 6 let stara, tedy po predpokladane zivotnosti.
Radeon 5700 XT bych nechtel ani zadarmo, ta karta pokud neni uz mrtva, tak ji moc zivota...
Zdravím, poslední dobou jsem sledoval, že se mi na počítači vše více seká a procesor jede na 100%, ale má pouze kolem 42 stupňů. Dnes jsem se rozhodl ho přetaktovat na 4GHz, zvolil jsem napětí asi 1.35V a spustil Cinebench, můj Ryzen 3 1200 dosáhl...
Poslední příspěvek
No ja by som na nejaký druhý disk nainštaloval Win10 alebo Win11 a skúsil test,či zostane problém.
Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně zdroje k pc,které budu skladat. Konfigurace PC bude
1)AMD Ryzen 7 9800X3D
2) Sapphire Radeon RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24GB
3)Samsung 990 EVO Plus 2 TB
4)G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2 x 16 GB)...
Poslední příspěvek
Otázka je, jestli reálně využiješ těch 24 GB VRAM, ale předpokládam, že spíš ne no.
A v budoucnosti, kde 24 GB VRAM dává pro běžnýho člověka smysl, tak to stejně bude omezovat ten výkon grafiky.
9070 XT nebo 5070 Ti je pro běžnýho člověka lepší...