moje první složené pc bylo tuším AMD K6-2, od té doby do dnes sem toho složil už dost a proto vím co skládám, tak mě tady nepoučuj co je dobré a špatné.(měls bys navštívit jiné weby hlavně ty zahraniční at víš která páčka.)tak tě nikdo nenutí zde být...
Herní PC do 20-25 tisíc.
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Herní PC do 20-25 tisíc.
Vzdy uráží jen omezenec, ktery nema dostatek zkusenosti, nebo argumentů na to aby prosadil svůj názor. ( nevim proc ho posilas na zahranicni weby, kde byvají ceny dost odlisné a PC se vzdy sestavuje dotycnemu na míru podle toho co preferuje a hlavne pomer cena/vykon)
toje pravda, stačí navštívit i české a na každém se mu každý vysměje kbyby tam předložil ten paskvil co tady obhajuje. Už sem několikrát viděl sestavu tady od místních návrhářu na jiném foru co tam hodil někdo na posouzení, bohužel sklidil jen výsměch a vůbec nevrtej do něčeho o čem nemáš ani páru.nevim proc ho posilas na zahranicni weby
edit: nemám náladu se hádat z lidma co skládají pc jen klikáním a řídí se co říkal kámoš na facebooku.
Opet jedna bába povídala zvlastní je, ze se nechces hadat, ale ve vetsine temat co jsem procital k tomu u tebe dojde, proc to teda necim nepodlozis ty tvoje nazory, hod jsem neco z toho tvyho zahranicniho webu treba, mozná by pak ty lidi zmenili názor. 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek