No d1amond tam nemá Os. Jakou chceš skříň ? Spíš styl Transformers nebo nějakej klidnej design? když oželíš ssd tak to bude vypadat s cenou takhle není tam taky skříň.
EDIT: Pro Akem Proč tak drahá deska? není OS A proč 620W nestačil by kvalitní zdroj max 550W
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
Ale tvoje sestava je jiná než ta v odkazu. Upřímě se omlouvám. Já nevim no vyber si kterou sestavu chceš d1monde Zhodnotíš 3 poslední sestavy co padly? Prosím :-)
Takže tvoje nebo Luise A nebo moje (není tam ssd a skříň)
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
Linkuješ 2x moji. Jinak je to na tazateli. Já mám v sestavě SSD (které bych u takovéhle sestavy vyžadoval), vy zase máte 7970. Toto už jsem tu jednou řešil - kvalita vs kvantita Co chce uživatel? Mou sestavu bych akorát na CZC osadil zdrojem OCZ ZS 550.
Tak teda D1monde Já se taky v tom zase tolik nevyznám a taky proto píšu sem:) a tak mi prostě napiš pc sestavu kterou by jsi si koupil Ty kdyby jsi měl max 24k aby to uneslo nejnovější hry na ultra detaily:)
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...