Obsah fóra ‹ Hardware ‹ Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
to "Rady" je důležité slovo že? a nemusím Ti definovat to slovo a jestli rady od nás neakceptuješ=>tak jestli je to vše, v pravo nahoře je zelená fajfka na uzavření tématu.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Sandy bridge bych bral (káčkový), až se bude taktovat, Ivy bridge (3450): 1, nová výrobní 22nm techn 2, v klidu má menší spotřebu než Sandy Bridge.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
domson98 píše:Ale procesor je dobrej chci AMD ne Intel, je předraženej a kvalita je skoro stejná.. + změnil sem ještě zdroj
To zcela jistě ne Máš slušný rozpočet, tak ho využij pořádně a osobní sympatie nech stranou.
WD Black bych tam nedával, když máš SSD. Dej tam tiché jednoplotnové Seagate. S pamětma budeš mít problém, až nad ně budeš dávat chladič - tem mimochodem jistě uvítáš, protože nenažraný FX topí, s prominutím, jak pr.se
Naposledy upravil(a) d1amond dne 12 zář 2012 20:36, celkem upraveno 2 x.
d1amond to trefil s tím vzhledem=>amd case, amd procesor, amd deska
Tazatel sem evidentně přišel pro pochvalu, jak to poskládal dobře a že to nemá chybu. Ale ode mne ji neuslyší - viz mé názory a připomínky (levný CPU, drahá deska, líbivý case, šlupkový zdroj)...
Tazatel sem evidentně přišel pro pochvalu, jak to poskládal dobře a že to nemá chybu. Ale ode mne ji neuslyší - viz mé názory a připomínky (levný CPU, drahá deska, líbivý case, šlupkový zdroj)...
jo jo tak tak
ale tazateli budeš mít větší spotřebu a nízký výkon.
kolik sis přečetl recenzí amd v. intel? kolik si pročetl článků?
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
se složením PC bych neměl takový problém, avšak mám aktuálně nutkání nechat si poradit, potřeboval bych počítač, který zvládně hravě ve Full HD na cca 240 FPS League of Legends a nějaké základní hry, PC nemusí být vůbec High End,...
Poslední příspěvek
LoL je nenáročná hra, ale na 240fps bych z hlediska co nejnižší spotřeby volil grafiku RTX 4060 třeba spolu s Ryzenem 5600 (nebo dražší AM5 Ryzen 7600, což ale v lowendu nebude takový rozdíl, záleží na financích a výhledu na upgrade) - i to ale může...
rád bych se na vás zase po několika letech obrátil s radou ohledně sestavení pracovního PC pro architekta. Jedná se o práci v programech D5 Render, Blender, Archicad, 3Ds Max, V-Ray atd. Cenový strop je cca 75k.
Zatím jsem jako nástřel...
Poslední příspěvek
Stačí ,ak si zoberieš klasiku ATX dosku a už máš ušetrených 1300 Kč.Ak to nechceš preháňať ,tak si zober MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI a máš ušetrených 3 300Kč.
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.