Můžeš nějak doložit zdroj této informace?nl635 píše:-...(teoreticka zivotnost oproti diskom typu ironwolf priblizne dvojnasobna)
Disk na ukládání dat do pc
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Disk na ukládání dat do pc
To bude MTFB v datasheetu vyrobce, coz je cislo v podstate vycucane z prstu, stejne jako u mechanicke zaverky fotoaparatu.
Koupil bych dva IronWolfy a dal bych to neresil, je to jen na domaci pouziti.
Koupil bych dva IronWolfy a dal bych to neresil, je to jen na domaci pouziti.
Právě o to mi jde, zda to je nějaké takovéto "vymyšlené" číslo, nebo nezávislá informace podložená zkušenostmi nebo testy.
Vyrobce testy provadi, ale nelze nasimulovat miliony hodin provozu pred zahajenim vyroby.
Lze ale predpokladat, ze cim vyssi hodnotu MTFB vyrobce uvadi, tim kvalitnejsi komponenty budou pouzity.
Jenze disk na zalohu je presne pravy opak toho co je vyrobcem uvadeno, ten bude prakticky neustale vypnuty.
Lze ale predpokladat, ze cim vyssi hodnotu MTFB vyrobce uvadi, tim kvalitnejsi komponenty budou pouzity.
Jenze disk na zalohu je presne pravy opak toho co je vyrobcem uvadeno, ten bude prakticky neustale vypnuty.
Děkuji Všem za rady a pomoc. Zjistil jsem, že byl jsem disk neúplně docvakl když jsem vysával prach z pc. Problémy se již neobjevují. Můžete téma uzavřít.
Téma můžeš uzamknout sám fajfkou napravo.
Jinak vysávat PC obyčejným vysavačem není uplně idelní, lepší je pouřít stlačený vzduch.
Jinak vysávat PC obyčejným vysavačem není uplně idelní, lepší je pouřít stlačený vzduch.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek