No spotřebu bych fakt neřešil, těch pár wattů se v desktopu musí úplně ztratit. Spíš je hezké, že u odemčených verzí je lepší OC potenciál a jinak novinky jako Pentium s HT nebo odemčená i3 (i když to se asi málokomu bude hodit oproti i5).
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Zdravím, potreboval by som prosím radu pri kúpe novej zostavy. Využitie by bolo v podstate len na prehliadač či prehrávanie videí, keďže hry už pár rokov nehrávam. Takže v podstate iba niečo skôr na kancelársku prácu.
Moja aktuálna zostava je...
Poslední příspěvek
Starý PC posuň kam chceš, ale je to pomsta. Vycházím z prvního příspěvku. Proč ta bedna a proč ten zdroj? Pro tvojí potřebu je třeba RGB a zdroj 750W?
be quiet! Pure Power 11 400W
AMD Ryzen 5 8500G
Kingston FURY Beast Black EXPO 32GB (2x16GB) DDR5...
Dobrý den, vybírám nový PC převážně na hry, aktuálně Tarkov nebo Pubg. Hraju na 1440p s 144 Hz. Tady sem zatím něco předběžně vybral PC_2025.png + Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
Procesor je asi tutovka, Tarkov a mam pocit ze i Pubg sou...
Poslední příspěvek
Na ten chladič jsem četl většinou kladné hodnocení, takže pokud nebude kolidovat s ramkama a vejde se do bedny, proč ne.
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky