WinDroid píše:Vyjde to podle mě nastejno jako ten druhej od spartaka, ale levnější. Navíc hezčí Jsem s tim spokojenej. Tlačítka mám naprosto v pohodě ani jednou se mi nestalo, že by nereagovaly
Pozor - je rozdíl mezi Asus VN247H a Asus VN247HA! Ten první je TN a ten druhý IPS... Takže pokud jsi myslel skutečně Asus VN247H, pak bych se nedivil, že je označen jako herní - TN panely jsou na hraní her nejvhodnější (nízká odezva) Také proto je spoustu 120 Hz/144 Hz TN monitorů určených na hry a IPS monitorů se 120 Hz je jen pár...
Naposledy upravil(a) DarthDominus dne 04 úno 2016 17:51, celkem upraveno 2 x.
Jo, ten panoramatický LG je skvělý. Jinak do těch 4K bude ten Asus OK. Ta iiyama je ale lepší a žádné pruhy jsem tam teda neměl, ani jsem o ničem takovém neslyšel, že by to něčím takovým troělo, možná smůla na kus.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
DarthDominus píše:Pozor - je rozdíl mezi Asus VN247H a Asus VN247HA! Ten první je TN a ten druhý IPS... Takže pokud jsi myslel skutečně Asus VN247H, pak bych se nedivil, že je označen jako herní - TN panely jsou na hraní her nejvhodnější (nízká odezva)
přesně tak, u TN panelů píšou herní kvůli odezvě, ale ty nemáš šanci poznat rozdíl mezi 1ms a 5ms..
Michael850 píše:Jo, ten panoramatický LG je skvělý. Jinak do těch 4K bude ten Asus OK. Ta iiyama je ale lepší a žádné pruhy jsem tam teda neměl, ani jsem o ničem takovém neslyšel, že by to něčím takovým troělo, možná smůla na kus.
A včem je tak svělý prosímtě? Já když jsem si vybíral monitor a spatřil tenhle, tak jsem se jen pousmál a řekl si: Tenhle rozhodně ne... Vždyť musí být hrozně ,,nízký" oproti normálnímu 16:9 24" monitoru, notabene 16:10...??? Takže jediné (a pro mnohé tedy hodně významné) využití vidím ve filmech, které zrovna nejsou natočeny v poměru 16:9 (takže většina...) Na surfování po webu a hry to musí být strašné... Nebo mi něco uniká?
Pozor, to ale není právě ten poměr 16:10, kde je vše tzv. "stejně široké jako vysoké", tady na tom je rozlišení 2560x1080 21:9 a to je trochu něco jiného, je to nižší než klasický 24" 1920x1080 16:9, ale širší, takže máš širší zorné pole, což se může hodit u FPS her.
Dodatečně přidáno po 5 minutách 53 vteřinách: Za mne určitě ta iiyama, pokud jsou na ni peníze nebo pak stojí za zmínku třeba ten zmíněný LG, záleží, jak by ti vyhovoval. Na hry to je super, horší, když chceš na tom pracovat. Ale jelikož to je na PS4, tak to asi nehrozí.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Dobrý den, chci si nechat složit Pc a proto se ptám jestli bude všechno v téhle sestavě sedět a jestli to je dobré popřípadě co vyměnit? Je to spíš na hraní her a občasné dělání v 3D programech jako Autocad inventor.
• CPU: AMD Ryzen 5 5500
• MB:...
Poslední příspěvek
,ale opravdu do toho chci investovat okolo 16k
Víc nechceš nebo nemůžeš? Jestli nemůžeš tak bych se poohlédl po bazaru. Pokud nechceš, tak si uvědom že nové PC za 16tkč převážně na hraní je hodně málo.
Co se na tom v tom FulHD bude hrát?
Zdravím, jsem hodně casual hráč (nějaké ty příběhové hry, JRPG/RPG, atd.) a po cca 13 letech jsem se rozhodl si opět koupit nějaké to herní PC ke konzoli, zároveň jsem se rozhodl, že využiji téhle příležitosti a zkusím si sestavit PC sám, vždy jsem...
Poslední příspěvek
V tom rozpočtu vybráno celkem dobře. Jen ten Sharkoon ve mě nevzbuzuje důvěru, nemá perforovaný horní díl a může se to vevnitř dost zahřívat/hučet (7800XT nemá zrovna malou spotřebu).
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...