jasny chapu :) No jsem na to zvedavej.. asi nenajdu nejake na ktere bude proste jen chvala.. vzdy se najde nekdo kdo je zkritizuje a nekdo kdo je vychvali do nebes.. nicmene dam na vas a zitra si pujdu koupit ty A4TECH!
Tak díky moc :) Kdyby se jeste nekdo chtel vyjadrit tak prosim smele do toho.. jsem v praci do 9ti do rana.. takze casu na rozmysleni mam stale habadej!
No když přidáš pár stovek, máš super sluchátka, na které jsem neslyšel jedinou špatnou věc, http://www.alza.cz/steelseries-siberia- ... 509509.htm tady msi limitovaná edice, ale maj poslední tak bys je musel objednat teď Ostatní klasický edice stojí o 200 navrch, tyhle stojí normálně cca 1800-1900 ale je sleva na ně
Tak jako rozdil 2 kil je nic.. tak jestli jsou o hodne lepsi jak ty A4TECH tak se to asi vyplati.. i kdyz se mi nelibi moc vzhledove.. jde mi hlavne o tu uroven mikrofonu.. ale samozrejme nepohrdnu aj tim ostatnim.. myslis teda ze ty cervene jsou lepsi ve vsem?
Ty jo az ted jsem si vsiml ze ty A4TECH nejsou skladem v CZC :/ Jelikoz nejsou ty A4TECH nikde skladem (az 12.2.) tak pockam s koupi do zitrka.. a bud si pockam na ne a nebo koupim ty steelseries.. ale co jsem googlil, nejsou s nima lidi vubec spokojeni :/ A velmi me laka u tech A4TECH ten supr zvuk ve hrach :) A doufam ze i velmi kvalitni mikrofon! :)
Ty steelseries mají lepší jak mikrofón tak zvul ve hrách. Nechápu lidi co s nimi nejsou spokojení. Na hry jsou ideální. Jediný lepší jsou HyperX Cloud a pak až nějaký za nepřijatelnou cenu
Tak jsou sice fajn, ale to prepinani modu me vylozene irituje.. Navic mikrak bere okolni zvuky jak blazen.. zamnou sedici pritelkyne hrajici hru, tak ten zvuk z te hry je slyset pomalu stejne jako muj hlas viz: (http://www.twitch.tv/blejzr91/b/619926902) Takze je asi vratim a zkusim jine.. Takove, kde nebudu muset rucne prepinat mody.. takove kde bude stejnej mod na hru, hudbu i film.. Klidne pujdu teda do nejakych bez mikrofonu, jen pak potrebuji poradit kam dat mikrofon abych byl slyset jen ja a ne okolni zvuky.. takto je to strasne.. a u streamu rad posloucham hudbu a pokud mam hru na stereo tak to ma neskutecne hnusnej zvuk.. kdyz prepnu na game mode tak zas neni dobra hudba.. takze to je docela na pytel.. :/ a 7.1 jsem ani nezkousel..
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Dobrý den, chci si nechat složit Pc a proto se ptám jestli bude všechno v téhle sestavě sedět a jestli to je dobré popřípadě co vyměnit? Je to spíš na hraní her a občasné dělání v 3D programech jako Autocad inventor.
• CPU: AMD Ryzen 5 5500
• MB:...
Poslední příspěvek
,ale opravdu do toho chci investovat okolo 16k
Víc nechceš nebo nemůžeš? Jestli nemůžeš tak bych se poohlédl po bazaru. Pokud nechceš, tak si uvědom že nové PC za 16tkč převážně na hraní je hodně málo.
Co se na tom v tom FulHD bude hrát?
Zdravím, jsem hodně casual hráč (nějaké ty příběhové hry, JRPG/RPG, atd.) a po cca 13 letech jsem se rozhodl si opět koupit nějaké to herní PC ke konzoli, zároveň jsem se rozhodl, že využiji téhle příležitosti a zkusím si sestavit PC sám, vždy jsem...
Poslední příspěvek
V tom rozpočtu vybráno celkem dobře. Jen ten Sharkoon ve mě nevzbuzuje důvěru, nemá perforovaný horní díl a může se to vevnitř dost zahřívat/hučet (7800XT nemá zrovna malou spotřebu).