naco psat na nejake luneco? tady kluci udelaji navrh sestavy a czc ji zdarma posklada... zbytecne platit navic
Sent from my iPhone using Tapatalk
PC sestava okolo 20k
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: PC sestava okolo 20k
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
začal jsem vybírat odkud nakoupit a nějak jsem se dostal k amazonu a přijde mi že mají dost zajímavé ceny...
takže mám dotaz jaké máte zkušenosti?
A druhý dotaz. Původní desku co jsem si vybral amazon nemá v nabídce jen přes nějaké další dodavatele .. a já když už bych tam něco objednával tak bych chtěl vše od amazonu aby se v to v případě problému dalo řešit nějak snadno.. našli by jste mi nějakou jinou použitelnou kterou ma amazon?
amazon desky
a ještě mimochodem poskytuje amazon normalní záruky? nikde to tam nevidim
kdyby jste nahodou věděli o nečem co je lepší a na amazonu levnější než to co sem tam dohledal tak dejte prosím vědět tady jsou linky:
amazon linky
díky
takže mám dotaz jaké máte zkušenosti?
A druhý dotaz. Původní desku co jsem si vybral amazon nemá v nabídce jen přes nějaké další dodavatele .. a já když už bych tam něco objednával tak bych chtěl vše od amazonu aby se v to v případě problému dalo řešit nějak snadno.. našli by jste mi nějakou jinou použitelnou kterou ma amazon?
amazon desky
a ještě mimochodem poskytuje amazon normalní záruky? nikde to tam nevidim
kdyby jste nahodou věděli o nečem co je lepší a na amazonu levnější než to co sem tam dohledal tak dejte prosím vědět tady jsou linky:
amazon linky
Abbc3 Spoiler Show
díky
Neuvědomuješ si, že kurz libry je bezmála 35Kč, ceny tedy nejsou tak nízké. Jsou stejné jako u nás + sem musíš zboží dopravit. A na případnou reklamaci zase zpět do UK.
aha no to sem kus vola
ja to bral v eurech
tak to diky a v tom pripade nic no 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek