Instalaci ovladačů GK zvládne i můj šestiletý retardovaný bratranec, ale ty jsi úplně jiná liga... Naprosto ignoruješ co ti kdo rádí a pořád si meleš svou. S takovouhle se řešení nikdy nebereme. Buď spolupracuj a odpovídej na co se ptáme nebo si ten komp odnes do servisu a tam ti ho za prachy opraví! Silně mi připomínáš jednoho nedávno vyloučeného člena. Jeho arogance a natvrdlost byla nebe tyčná!
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Grafická karta NVidia pro win XP
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Grafická karta NVidia pro win XP
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Podobný příspěvek jsem měl rozepsaný stačilo jen odeslat, ale nakonec jsem si řekl, stojí mi to za to, se tady dohadovat s arogantním ignorantem?? Zralý na facku !!! Napiš konkretní sestavu PC, co na tom chceš dělat.... pak ti tady někdo poradí s GK a budeš spokojený. Pokud ze sebe chceš nadále dělat všeználka.... zajdi do servisu, jednej s nimi jako tady a oni ti to na faktuře spočítají !!!
Naposledy upravil(a) ZOkYN dne 15 pro 2012 11:28, celkem upraveno 1 x.
MSI Z77A-G43 - Z77, s.1155, DDR3, ATX, Intel i3 - 3220 (3,3 GHz Ivy Bridge, VGA ATI MSI R7850-1GD5/OC 1GB DDR5 HDMI, PCI-E, RAM Kingston 4GB DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3B1/4G) HyperX Blu, Seagate SV35.5 ST3500411SV, 3,5", SATA/600, 16MB - 500GB, SEASONIC SS-400ET-F3 400W OEM
-
David Svoboda
- nováček
Nemáš tedy co mi už poradit? To je mi líto. Forum se má držet technických údajů a ty tu jsou dostatečné. Dobrý moderátor se nemá vychýlit z rovnováhy tazatelem, který je v nouzi a potřebuje pomoci.
Natož mu znemožnit a odepřít pomoc tím, že ho ponižuji a urážím.
Přeji majiteli a správci fóra hezké svátky...já bez pomoci asi budu řešit a hledat jiné možnosti. Zatím dávám nevyřešeno.
Natož mu znemožnit a odepřít pomoc tím, že ho ponižuji a urážím.
Přeji majiteli a správci fóra hezké svátky...já bez pomoci asi budu řešit a hledat jiné možnosti. Zatím dávám nevyřešeno.
Pane Svobodo, kdyby jste odpověděl na všechny otázky, které na Vás byly položeny, tak již dávno můžete mít problém vyřešen
Místo toho se tady objevují zbytečné příspěvky.
Mohu se jen zeptat: Co Vám brání odpovědět?
Mohu se jen zeptat: Co Vám brání odpovědět?
Zalman Z5 Plus / Intel Core i5-3350P / MSI B75A-G43 / Corsair Vengeance XMP LP 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz / Gigabyte GV-R787OC-2GD / Evolve pulse 500w / WD 500GB
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek