Dobrý den,
chtěl bych si koupit nějaký ,,levný" notebook do devíti tisíc. Moc požadavků v této cenové relaci mít nemůžu ale chtěl bych numerickou klávesnici (není podmínkou) a 15,6 monitor.
Tyhle tři mi připadali docela rozumné ale raději bych ještě nějaký názor a nebo doporučení
Packard Bell - kvalitni zracovani kabatu, jinak nic moc.
HP - AMD v NTB bych moc nedoporucoval, protoze docela dost topi i v idle.
Asus by z techto tri mohl byt dobra volba.
Ještě jsem našel jeden.. Prosím o porovnání s tím Aususem.. http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y550-d148086.htm
(mám možnost koupit ho od kamaráda-proto nebrat zřetel že prodej skončil nebo že je drahý ) Ještě jednou děkuji
P7450 v Lenovu je slabší než B960 v Asusu, grafiky jsou na tom cca stejně. Navíc, raději nový se zárukou než použitý bez ní..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Ahoj vsem. Potreboval bych poradit jaky 34 prohnuty monitor UWQHD (3440x1440) vybrat. Hraji hlavne kampane, cili nemusi mit moc Hz. Jde mi o to abych dostal za svoje penize co nejvic. Zatim se predbezne rozhoduji mezi 4 kousky
Favorit je pro...
Poslední příspěvek
AAA tituly. Ted treba Stalker 2, Indiana Jonese, Space Marine 2, Alan Wake 2, Silent Hill 2 atd
Ahoj chci požádat o radu, jaký koupit notebook do 25 000. Chci ho na cesty, občas si něco zahrát, kouknout na film. Primárně používám desktop. Chtěl bych numerickou klávesnici a líbí se mi podsvícení. Dává podle mě smysl 4060 grafika, ale nechám si...
Poslední příspěvek
Tohle jsou zajímavé nabídky na alze do 25 tis.
16 (ale bez OLED):
1 kg hmotnost:
levnější varianta:
Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem herního notebooku do cca 25 tis. Potřebuju aby byl rychlý na internet a zvládl pár her. Jde mi primárně o občasné hraní Cod warzone, Hogwars legacy, Farming simulator 2025 a nové World of Warcraft. Jsem...
Poslední příspěvek
Ber ideálně s RTX4060.
Lenovo jsem měl do ted (Legion 5) a byl jsem s nim spokojeny. Po 3 letech stale bez problemu slouzil.
Přeji skvělý večer možná den všem,
mám dotaz, odešel mi můj při stěhování spadl stěhovákům asi z pátého patra dolů. Stěhovák zakopl a pc seltěl. Kompenzaci jsem dostal. Prostě takové věci se mohou stát jsme jen lidé! PC kde jsem měl procesor Ryzen...
Poslední příspěvek
Já vás zdravím děkuji moc za rady. Jen se zeptám skrze tu desku proč ne třeba novější generaci desek? Jen se ptám jinak omlouvam se gpu mám 4070 super
chystám se v blízké budoucnosti sestavit nový PC, ale nejsem si jistý za kolik bych měl nacenit stávající PC na prodej až dojde na výměnu. Budu moc rád, kdyby mi tu někdo pomohl alespoň přibližně odhadnout, kolik by tato sestava měla...
Poslední příspěvek
Čistě odhadem bys to mohl okolo 6-7k s dobrým popiskem časem prodat.
(já bych to za to ale nedal)
edit: ono řešení je jednoduché, prostě když bude hodně zájemců třeba za 7k nebo moc málo, tak navýšit/snížit cenu