Nějak jsem tedy nepochopil smysl příspěvku. V podstatě máš rozhodnuto a od nás to chceš jen pochválit?
OK
//PnP mají uložené profily frekvencí, které se nastavují automaticky (ušetří práci s hledáním poměrů při OC). Když se koukneš na Corsair s XMP, tak jsou ještě dražší než tyto PnP. //sled dle fcí je obyčejné, XMP, PnP - tomu odpovídá i cena.
Rozhodnuto nemám, přibližnou představu samozřejmě mám při každém skládání sestavy, ale člověk asi potřebuje vždycky potvrdit nebo vyvrátit svoji představu, proto píše dotazy na 3-4- fora, aby se dověděl názory jiných a zkušenějších. Problém je, že na každém foru dostane diametrálně odlišné odpovědi :)
CPU:Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz@3,80GHz,MB:ASUS P5Q Pro,GK:Gigabyte GTX 260 OC,RAM:Corsair DHX 4GB CL4,HDD:Samsung F1 250GB+640GB,ZDROJ:Seasonic 550W SS-550JT,LCD:Samsung 22´´T220,CASE:Acutake VIPER 2 black/red,ZVUK:Asus Xonar D1,SYS:W7.
book: Acer Ferrari One 200
Rád bych si s tebou odepisoval třeba celej den, ale Tvoje IQ mně od toho odrazuje. Na nic jsem si nestěžoval, prostě jsem hledal radu a opravdu jsem netušil, že tady existuje zákaz, pokud si uživatel dovolí vznést dotaz i na jiná fora
CPU:Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz@3,80GHz,MB:ASUS P5Q Pro,GK:Gigabyte GTX 260 OC,RAM:Corsair DHX 4GB CL4,HDD:Samsung F1 250GB+640GB,ZDROJ:Seasonic 550W SS-550JT,LCD:Samsung 22´´T220,CASE:Acutake VIPER 2 black/red,ZVUK:Asus Xonar D1,SYS:W7.
book: Acer Ferrari One 200
Tady žádný zákaz není.. O mém malém IQ bych pochyboval a dalo by se o tom i hádat kdo je tady ,,debil'' Ale todle fórum není založeno na nějaké hádky takže *STOP*.
Dobrý den, chci si upgradovat stolní PC. Chci lepší performance. Vysvětlení-V některých hrách mám 100 fps (Battlefield 1, R6S), v některých mám pouhých 30(Isonzo, Arma 3). Potřebuji upgradovat abych měl stejně fps ve všech hrách které chci hrát (ne...
Poslední příspěvek
Bohužel je to na výměnu celého PC. Za 22K máš celkem slušný PC na dnešní dobu :)
mám otázku jestli má cenu upgradovat můj pc nebo rovnou koupit novou sestavu.
HARDWARE nyní: co chci kupovat:
CPU - AMD ryzen 5 4500 -----> AMD ryzen 7 5700X
GPU - AMD Radeon RX 6600 ------> RTX 4070 Super (
Motherboard - Asus prime...
Poslední příspěvek
Ja tam jako mozny problem vidim tu levnou kancelarskou desku. Uz to puvodni PC bylo zrejme postaveno jako herni za co nejmene penez. Ted do toho chces nacpat docela dost penez, ale ta levna deska ti tam zustane.
Tak mě čeká dost jistě poslední upgrade na mé desce ROG STRIX B550-F GAMING ze stávajícího Ryzenu 5 3600 a RX 6600.
Dle mého asi ideálně Ryzen 7 5700X3D a RX 7600, nějaké jiné doporučení, ale ono asi už není úplně co vymýšlet...?
Jako možná bych...
Mám doma dědka, používám ho na Word, Excel, Internet, filmy a hraju jednu hru Left4Dead na steamu. Měnil jsem hdd za ssd. Ještě bych tam mohl přihodit ramky, podle popisu jsou tam 2 sloty. Předpokládám, že je tam jedna 4Gb a dočetl jsem se maximální...
Poslední příspěvek
Těch 1600 MHz nemusím dodržet?
Je nějaký způsob, jak zjistit, že je GK opravdu KO? Už na tom moc nesejde, jen pro info, ať to vím.
Cauko lidi, potreboval bych poradit. Chtel bych upgrade systemu na hry jako treba gtav (fivem specificky) a esportove hry. Momentalne mam gtx 1660 a i5 9400f a rad bych si nechal poradit od nekoho, kdo tomu trosku rozumi
Poslední příspěvek
Tam už upgrade nedává smysl, leda vzít case, zdroj, chladič, disk atp. a vybrat novou MB, CPU, RAM a grafiku. Jaká je kompletní sestava, jaké rozlišení má monitor, jak se má pohybovat rozpočet?