cukee23 píše:Staci pokud hrajete starsi hry.. Ale pokud si kupuji cokoliv do pc, tak pocitam s tim, ze mi to vydrzi alespon par let dopredu. 3GB uz ted je malo.. tedy pokud hodlate vyuzivat pc k hrani novych her. A co treba za 2 roky?
Pokud nekdo hraje jen kompetetivni hry jako treba CSko/Dotu/Overwatch/WoW apod., tak je to grafika s idealnim pomerem cena/vykon.
Ahoj,
uvažuju o koupi Ryzenu 7 8700G, zatím bez dedikované grafiky. Řeším, jestli stačí box chladič, nebo má smysl rovnou koupit lepší (kvůli hluku a teplotám). Taktovat neplánuju.
Díky za názory!
Poslední příspěvek
Zbytečné duplicitní téma, řeš v původním tématu i se sestavou:
Zdravím, před pár dny jsem začal mít problém s MS u League of Legends. Zajímavé je, že po zasekané hře League of Legends jsem zaplul jinou hru. Všechny ostatní hry jsou bez jediného zaseknutí. např. CS:GO, Rainbow six siege. Po chatu s podporou mi...
Poslední příspěvek
Tak už mám ms stabilní, ale stále se hra seká. Zkusil jsem si stáhnout aplikaci Lagofast, která znatelně pomohla, ale mám pouze zkušební verzi.
GIGABYTE GeForce RTX 4070 GAMING OC 12G TOP stav, záruka
Prodám grafickou kartu GIGABYTE RTX 4070 GAMING OC 12G.
Používaná cca 2 roky, v perfektním stavu, nikdy netaktovaná, používána jen na hraní.
Karta je plně funkční, pravidelně čištěná, s...
Ahoj na techpowerup AMD Radeon RX 9070 a AMD Radeon RX 9070 XT mají být v prodeji od 24 ledna a nVidia GeForce rtx 5080 a nVidia GeForce rtx 5090 a nVidia GeForce rtx 5090 D mají být v prodeji od 30 ledna.
Na Alze už mají informace jen pro nVidia...
Poslední příspěvek
Hardwarove chyby to byt nemohou, prodejci uz maji karty ve skladech. Jak by vyresili hardwarove chyby karet, co uz jsou davno vyrobene?