Dobrý den,
mám notebook Acer Aspire 5742ZG (https://goo.gl/ZW5P8i) a chtěl bych zvýšit pamět RAM. Chci se zeptat kolik je maximum a jaké Ramky koupit.
Děkuji předem za pomoc.
CPU-Z :
nemáš zač :)
až ti ramka přijde, klidně sem napiš výsledek - ale na 99% by si měla s tvou současnou sednout :)
popř. klikni na vyřešeno už teď - to je na tobě..
měj se..
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Prosím vás o radu ohledně neoriginální baterie do notebooku
Ale nevím zdali vzít 2 power výrobce.
Poslední příspěvek
Máš na notebooku instalovaný SW HP Support Assistent? Přečetl sis, co HP doporučuje po výměně baterky?
Úplně nabít, úplně vybít, úplně nabít, kalibrovat.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Mám tu sestřin notebook, který jak na potvoru asi tři roky po koupi začal trpět náhodnými restarty.
Někdy hodí BSOD, jindy jen zčerná obrazovka, v obou případech proběhne poté automatický start. Intervaly mezi zapnutím a spadnutím systému...
Poslední příspěvek
Díky za reakce,
baterku jsem vyjmul, problém to nevyřešilo.
Zkusím asi tedy sehnat flux a provést ten reflow.
Nahradni zakladni deska se da bezne koupit na Ebay a AliExpressu.
S kupováním nové základovky mám strach že objednám něco špatného nebo...
dostal som za úlohu vybrať notebook, ale keďže sa v notebookoch veľmi neorientujem, radšej som si prišiel po radu sem.
notebook bude používaný na bežnú kancelársku prácu ( office, word, teams, účtovníctvo ... ) žiadne hranie ani trénovanie...
Poslední příspěvek
Ďakujem za všetky odpovede.
Pozrel som na ten hp-market a vybral som HP EliteBook 860 G11 (9G142ET#BCM). Všetky tie notebooky mi prídu viac menej aj tak rovnaké