Zdravím všechny,
byl bych moc vděčný komukoli, kdo by mi pomohl vybrat to nejlepší co je k mání za 13 000Kč - 15 000Kč..
myšleno samozřejmě notebook..
Mooc děkuju..
má sloužit spíše jako rodinný pc... Nic moc her se na něm asi hrát nebude, tim samozřejmě nechci říc že sem tam si na něm nikdo nic nezahraje, jen to že herní Notebook to být nemá..
Práci s fotkama, tvorba videí atd...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Acer je nejvýkonnější, ASUS je o něco slabší a snad kvalitnější. Lenovo má grafiku od Intelu, ale bude kvalitnější, nebude mít problémy s přehříváním a bude mít delší životnost.
Já bych se klidně "spolehl" na nějakou tu iGPU, hry se hrát nebudou, ten ASUS má dobrý display, ale má zas i3 a nemá SSD...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Zdravím a sorry za to že zase otravuju.. nicméně rozpočet se malinko navýšil a to z 15 000,- na 17 000,-
to znamená, že bych ještě jednou poprosil o radu, co za tu cenu koupit.. požadavky zůsávají i nadále stejné..
všem moc děkuju..
nemáš zač :)
pokud bys chtěl pomoci z užším výběrem, musíš více specifikovat své preference :)
pokud si s tím již poradíš sám, klikni na vyřešeno..
měj se..
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
vybírám notebook pro kancelářské využití, přičemž priority výběru jsou spolehlivé fungování pro prohlížení webu a balík Office po dobu následujících cca 5 let. Strop je optimální cena, za kterou se takový notebook dá pořídit, aby se ještě...
Poslední příspěvek
není problém mít otevřený mail, word a excel a plynule to zvládá. ... Tohle dnes a denně dělám na starém PC WIN 7 32bit, 4GB RAM a ještě u toho mám otevřené účetnictví, PDF, OneNote, email Client, a u toho někdy zpracovávám soubory (do 5MB) v CORELU...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?