Zdravím a pozdravuji, buďte dobří! :)
Kamarád mě poprosil o pomoc s výběrem noťasu. Měl by být pro běžné domácí využití, filmy, net a tak.
Hry nehraje a nic náročného na něm taky dělat nebude.
Cenový strop by byl cca 14 tisíc, včetně OS. V téhle cenové je asi docela těžké najít něco solidního, co mu pár let vydrží...
Co říkáte např. na tento?
Měl jsem ještě v merku tenhle, ale při té ceně už kamarád protáčel panenky...
Naposledy upravil(a) MartinZX9R dne 14 črc 2015 13:51, celkem upraveno 1 x.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
Zadna znacka neni bezchybna. Pokud si nekdo koupi notebook postaveny na AMD, tak at se pak nedivi, ze se prehriva a nebo za 3 roky mu odejde graficka karta.
Asus v této cenové kategorii (do 15k), s AMD + Radeon, máme doma už skoro 8 let a nic se na něm ne*ere...
Ale pro kámoše bych chtěl něco s Intelem. Na Lenovo jsem koukal nejdřív. Ale do 14k včetně Win jsem nic kloudného nevykoukal...
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
Zdravím,
pokud nehraje hry tak by mu měl stačit i tento lenovo s integrovanou gk :
jinak také si z osobních i firemních zkušeností stojím za lenovem a acer je zlo :)
U notebooku bez dedikovaného grafického čipu - pouze s integrovaným v procesoru je vždy delší předpoklad životnosti.
Navíc Intel HD 4400 je na domácí použítí úplně OK.
PC:AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Ahoj vsem. Potreboval bych poradit jaky 34 prohnuty monitor UWQHD (3440x1440) vybrat. Hraji hlavne kampane, cili nemusi mit moc Hz. Jde mi o to abych dostal za svoje penize co nejvic. Zatim se predbezne rozhoduji mezi 4 kousky
Favorit je pro...
Poslední příspěvek
AAA tituly. Ted treba Stalker 2, Indiana Jonese, Space Marine 2, Alan Wake 2, Silent Hill 2 atd
Ahoj chci požádat o radu, jaký koupit notebook do 25 000. Chci ho na cesty, občas si něco zahrát, kouknout na film. Primárně používám desktop. Chtěl bych numerickou klávesnici a líbí se mi podsvícení. Dává podle mě smysl 4060 grafika, ale nechám si...
Poslední příspěvek
Tohle jsou zajímavé nabídky na alze do 25 tis.
16 (ale bez OLED):
1 kg hmotnost:
levnější varianta:
Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem herního notebooku do cca 25 tis. Potřebuju aby byl rychlý na internet a zvládl pár her. Jde mi primárně o občasné hraní Cod warzone, Hogwars legacy, Farming simulator 2025 a nové World of Warcraft. Jsem...
Poslední příspěvek
Ber ideálně s RTX4060.
Lenovo jsem měl do ted (Legion 5) a byl jsem s nim spokojeny. Po 3 letech stale bez problemu slouzil.
Přeji skvělý večer možná den všem,
mám dotaz, odešel mi můj při stěhování spadl stěhovákům asi z pátého patra dolů. Stěhovák zakopl a pc seltěl. Kompenzaci jsem dostal. Prostě takové věci se mohou stát jsme jen lidé! PC kde jsem měl procesor Ryzen...
Poslední příspěvek
Já vás zdravím děkuji moc za rady. Jen se zeptám skrze tu desku proč ne třeba novější generaci desek? Jen se ptám jinak omlouvam se gpu mám 4070 super
chystám se v blízké budoucnosti sestavit nový PC, ale nejsem si jistý za kolik bych měl nacenit stávající PC na prodej až dojde na výměnu. Budu moc rád, kdyby mi tu někdo pomohl alespoň přibližně odhadnout, kolik by tato sestava měla...
Poslední příspěvek
Čistě odhadem bys to mohl okolo 6-7k s dobrým popiskem časem prodat.
(já bych to za to ale nedal)
edit: ono řešení je jednoduché, prostě když bude hodně zájemců třeba za 7k nebo moc málo, tak navýšit/snížit cenu