FlashGet

...

Moderátor: Mods_senior

martoh
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 30 pro 2008 21:31
Pohlaví: Nespecifikováno

FlashGet

Příspěvekod martoh » 30 pro 2008 21:40

Ahojte :D

Prosím o radu. Asi jsem opravdu úplný tupec, ale nainstaloval jsem si FlashGet a za boha nevím jak na to.
Pokud přidám novou úlohu, tak mi to stáhne jen asi 10-15 kb a to je vše. Pokud kliknu pravím tlačítkem, dám download by FlashGet tak se nic neděje. Používám Mozillu. Hledal jsem i návod, ale našel jsem návod jen asi na starou verzi, protože u téhle verze FlashGet 2.0 je nastavení úplně jiný :?
Budu rád za každou radu, díkes :wink:

Reklama
Uživatelský avatar
Rewqa
Moderátor
Příspěvky: 6434
Registrován: 18 říj 2006 19:21
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: FlashGet

Příspěvekod Rewqa » 30 pro 2008 21:56

Nejmenuje se to pro Mozillu náhodou FlashGot?
Notebook Lenovo B590 | I'm in TRANCE! | Seat Toledo 1.9TDi :)
ASRock 970DE3/U3S3 | Athlon II X4 640 | ASUS R7 250X 1GB | 8GB Crucial DDR3 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

martoh
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 30 pro 2008 21:31
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: FlashGet

Příspěvekod martoh » 30 pro 2008 22:07

myslím že ne. Píšu o tomhle http://www.slunecnice.cz/sw/flashget/

richchie
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6455
Registrován: 19 lis 2006 23:12
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: FlashGet

Příspěvekod richchie » 30 pro 2008 22:21

A odkud to nejde stahnout?

martoh
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 30 pro 2008 21:31
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: FlashGet

Příspěvekod martoh » 30 pro 2008 22:26

Zkouším něco stáhnout z http://uloz.to/

richchie
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6455
Registrován: 19 lis 2006 23:12
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: FlashGet

Příspěvekod richchie » 30 pro 2008 22:43

Servry které nepodporují vícenásobné stahovaní tak na těch to nejde.Většinou se to týká share servrů jako je třeba rapid atd.Pokud je zaplacený premium tak po zadání jména a hesla do stahovače jede normálně.Zadej aby stahoval jen jedno vlákno a určitě bude fungovat.I když nechápu proč na tyto servry nepoužiješ třeba tohle.

http://wordrider.net/freerapid/

martoh
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 30 pro 2008 21:31
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: FlashGet

Příspěvekod martoh » 30 pro 2008 22:48

Jak jsem napsal na začátku, jsem v tomhle úplný tupec :D Hledal jsem něco co je česky, s Angličtinou si moc netykám. Ale díky za radu ten FreeRapid zkusím, třeba to pochopím :wink:

martoh
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 30 pro 2008 21:31
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: FlashGet

Příspěvekod martoh » 30 pro 2008 23:20

Tak jsem si ten FreeRapid nainstaloval, je dokonce česky, ale píše mi chybu, že nenavázal kontakt se serverem. Vůbec nevím jestli nastavit jako použít výchozí systémové připojení, nebo použít http proxy :?

martoh
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 30 pro 2008 21:31
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: FlashGet

Příspěvekod martoh » 31 pro 2008 00:00

Asi bych potřeboval poradit jak nastavit připojení :huh:

richchie
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6455
Registrován: 19 lis 2006 23:12
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: FlashGet

Příspěvekod richchie » 31 pro 2008 00:09

Já mám nastaveno výchozí systemové.Uložto blbne.Mělo by se objevit tohle.

http://img90.imageshack.us/my.php?image=36471544kv8.png

Když tak zkus aktualizaci pluginů+programu.

Uživatelský avatar
sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 369
Registrován: 08 bře 2008 02:40
Bydliště: Brno
Pohlaví: Žena

Re: FlashGet

Příspěvekod sondaw » 31 pro 2008 00:14

Nějak nerozumím, FlashGet by měl mít integrovanou češtinu, aspon verze 1.9.6 ji má a přes Mozillu stahuje pomocí doplňku FlashGot, jak psal Rewqa

martoh
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 30 pro 2008 21:31
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: FlashGet

Příspěvekod martoh » 31 pro 2008 00:23

Už to maká, díky :banana: :banana: Stáhnul jsem novou verzi a pluginy a už to jede, ještě jednou díkes za trpělivost :thumbsup:


Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů