Prehravani videa

...

Moderátor: Mods_senior

JiGr
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 kvě 2008 12:34
Pohlaví: Nespecifikováno

Prehravani videa

Příspěvekod JiGr » 22 kvě 2008 12:47

Omlouvam se,jestli zakladam duplicitni tema, ale ja nenasel. Mam problem s prehravanim videa, at uz DVD nebo avi, wmv. Video se zastavi na obraz, zvuk bezi dal. Kdyz video spustim v okne a s oknem pohybuji, video jede. Mam graf. kartu ati x1900GT, ovladace jsem zkousel catalyst 7.12, 8.2, 8.4. Kodeky jsem vyzkousel taky snad vsechny, prehravace taky, uz jsem i preinstaloval pocitac, ale taky nepomohlo. Poradi nekdo? Dekuji.

Reklama
Uživatelský avatar
Yelkinson
Level 3
Level 3
Příspěvky: 459
Registrován: 30 lis 2007 00:10
Bydliště: Plzen
Pohlaví: Muž

Re: Prehravani videa

Příspěvekod Yelkinson » 22 kvě 2008 12:52

Zkousel si uz CCCP kodeky? http://www.cccp-project.net/
A samozrejme vsechny ostatni (predchozi )odinstalovat?

Edit:Nebo si stahni VLC media player- http://www.videolan.org/vlc/
Ten by to mel prehrat v pohode!

JiGr
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 kvě 2008 12:34
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prehravani videa

Příspěvekod JiGr » 22 kvě 2008 13:03

Kodeky jsem vzdy odinstaloval a restartoval pocitac. Ted jsem vyzkousel i CCCP kodeky, ale zadna zmena. Kdyz jsem to zkousel s ATI x1300, tak video normalne fungovalo, ale kdyz jsem pak restartoval pocitac, tak to zacalo delat zase uplne to same

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prehravani videa

Příspěvekod guest » 22 kvě 2008 13:45

A co DirectX ?
Start - Soustit - tam napiš dxdiag a odentruj. Až se to načte, pak nahoře máš tlačítka na kontrolu a testování.

JiGr
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 kvě 2008 12:34
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prehravani videa

Příspěvekod JiGr » 22 kvě 2008 13:58

DirectX je taky OK, 9.0c.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prehravani videa

Příspěvekod guest » 22 kvě 2008 14:02

Dobře ale zkusil jsi to na dxdiag otestovat? Ne vždy je pravda, co ta bedna píše.

JiGr
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 kvě 2008 12:34
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prehravani videa

Příspěvekod JiGr » 22 kvě 2008 14:15

jj zkousel, vsechny test probehly uspesne.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prehravani videa

Příspěvekod guest » 22 kvě 2008 14:22

Pak bych řekl že buďto přehrávač anebo kodeky, zkus VLC ten má všechny kodeky a napiš jak to dopadlo.

JiGr
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 kvě 2008 12:34
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prehravani videa

Příspěvekod JiGr » 22 kvě 2008 14:27

VLC, Gomplayer, KmPlayer, to vsechno jsem zkousel. Kodeky snad taky vsechny.

Uživatelský avatar
Yelkinson
Level 3
Level 3
Příspěvky: 459
Registrován: 30 lis 2007 00:10
Bydliště: Plzen
Pohlaví: Muž

Re: Prehravani videa

Příspěvekod Yelkinson » 22 kvě 2008 14:51

Hele tak mi jeste napada co mas za zdroj?Precet sem si ze ma docela velkou spotrebu!

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prehravani videa

Příspěvekod guest » 22 kvě 2008 14:55

Zdrojem to nejspíš nebude, ten by mu nedovolil hýbat oknem s videem na ploše. Možná špatně nastavená grafika.

JiGr
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 kvě 2008 12:34
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prehravani videa

Příspěvekod JiGr » 22 kvě 2008 15:09

Zdroj mam 350w Fortron, ale taky bych rekl, ze to zdrojem neni, protoze mi to dela i na te x1300pro.


Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Brandwatch [Bot], CommonCrawl [Bot] a 2 hosti