Problém s aktualizacemi

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
e-arthworm
nováček

Problém s aktualizacemi

Příspěvek od e-arthworm »

Dobrý den,

na rovinu přiznávám, že jsem naprostý počítačový analfabet a nejsem si ani zcela jistý, zda jsem vůbec zvolil správné téma pro svůj dotaz, ale snad ano... Mám takový neobvyklý problém : již 2x se mi poslední dobou stalo, že po stažení a instalaci aktualizací + následném restartu PC neproběhla "Konfigurace aktualizací - fáze 3 z 3" (místo ní se na monitoru objevil pokyn "Čekejte prosím"), následně po přihlášení do PC došlo ke změně vzhledu hlavního panelu a nabídky Start (oboje vypadalo jako kdysi u Win 2000) a především - počítač nešel běžnými způsoby vypnout ani restartovat, vždy jen pouze zmizely z plochy ikony i hlavní panel a comp běžel vesele dál. Musel jsem jej "natvrdo" vytáhnout ze sítě. Zkoušel jsem všemožné čachry, které mě zrovna napadly, dal jsem F8 a spustil Stav nouze, jednou se sítí, podruhé bez sítě, vypínal a zapínal, nakonec se naštěstí zadařilo a nějakým zázrakem to v obou případech opět naběhlo tak, jak mělo. Nyní mám upřímně řečeno hrůzu z každé další aktualizace :nervous: Věděl by prosím někdo, čím to bylo způsobeno, jak tomu případně předejít a když to opět nastane, jakým způsobem to napravit ? Děkuji moc za odpověď.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » » v Vše ostatní (sw)
    4 Odpovědi
    7836 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Problém s internetem
    od valama » » v Internet a internetové prohlížeče