Krádež SW klíčů

...

Moderátor: Mods_senior

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Re: Krádež SW klíčů

Příspěvek od petr22 »

Aktivator a loader obchazi legalni aktivaci

Klic pri zadani naopak internet vyzaduje, jinak se to proste neaktivuje
Fellipe
nováček

Příspěvek od Fellipe »

Abych to ještě upřesnil, jednalo se pouze o softwarové licence bez CD, instalačka se stahovala z netu, tudíž mu zbyla jen prázdná krabice. Instalačku si bez Seriového klíče nestáhne
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Každopádně, celá tato debata je o ničem. Všichni se zde opíráme o pocity a domněnky. Alfou-omegou je, jak se k věci postaví policie a pokud již věc odložila, můžeme si tu cintat na pentli, co chceme a nic to nezmění... ;-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od Darth Vader »

Microsoft má online aktivaci pomocí sériovýho čísla, ne?

A majitelem kopie SW je držitel krabičky nebo faktury, ne?

Napsal bych na MS, že mám tyhle a tyhle krabice a přiložil bych fotky zabírající sériový kódy ("Dobrý den, koupil jsem si u vás XY a sériový klíč je neplatný. Mám podezření na krádež.."). Oni by měli být schopní (a snad i oprávnění) dát vám seznam IP adres, na kterejch byly klíče aktivovaný. A když ne vám, tak aspoň cajtum. Přecijenom je to krádež.

Kontaktovat MS se vyplatí mj. i proto, že vám daj nový klíče a ty ukradený zneplatní.

Každopádně jestli ty klíče prodali, tak ten, kdo si to od nich koupil, to nakonec odskáče nejvíc.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
Fellipe
nováček

Příspěvek od Fellipe »

Špatně pochopeno....neznáme ty klíče, protože nám ukradli štítky, ty krabice byly nové, čekající na instalaci. Máme prostě jen krabice s Eanem, který je na nic ..... Microsoftu jsme psali, zatím žádná odpověď, vypadá to, že to půjde do ztracena,
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (sw)“