Sony Vegas Pro 9.0 error.
Moderátor: Mods_senior
Sony Vegas Pro 9.0 error.
Dobrý den stáhnul jsem si Sony Vegas Pro 9.0. Patchnul jsem to. Potom mi stejný program vygeneroval Serial Number. Potom i Authentication Code. Když jsem Sony Vegas Pro 9.0 zapnul tak se to normálně načítalo a pak to hodilo Error : An error occurred starting Vegas Pro. An invalid pointer was specified ( Došlo k chybě při spuštění Vegas Pro. Byl zadán neplatný ukazatel. ). Nevíte by s tím mohlo být. Předem dík za odpovědi.
Re: Sony Vegas Pro 9.0 error.
115 příspěvků a ty pořád nevíš, že se tu warez neřeší?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Tak mi poraďte nějaký jiný program ve kterém by se dalo vytvořit herní intro. Prostě sestříhat více videí v jedno a dát k tomu nějakou písničku.
camtasia studio
Sestava v profilu.
Tam je zase error při instalaci. Taky jsem zkoušel MovieMaker ale ten mi 3 minutové video rozkouskoval na 10 částí.
Proč by rozkouskoval?Máš ho aktualizovaný?Další třeba free-avidemux-virtualdubmod sorround nebo placené s možností trialu-pinnacle studio-cyberlink power director(starší verze bývaly přibalené k různému hardweru) nebo můžeš vyzkoušet free videospin,ale po patnácti dnech che zakoupit některé kodeky.Atd..
Tak dík něco z toho zkusim a pak napíšu.
Warez se tady PCmane sakra neřeší... máš tu desítky témat... řeš si to doma sám.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Zkus Virtual Dub
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek