S tím flashnutím Biosu si nejsem jistý.look for G77 code in the board and put a jumper
then start the laptop for a minute
after that shutdown and restart
then press F2 check for the password is reset or not
nastavení bootování přes win 7
Re: nastavení bootování přes win 7
A 1. možnost jsi nezkusil?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A v Acer eSettings Management poradi bootu nenastavis? F12 bohuzel byva u Aceru defaultne vypnuta.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Mám pro všechny dobrou zprávu jak vyřešit zaheslovaný bios mě se to povedlo za 20.minut ...
Na stánce http://www.youtube.com/watch?v=p40IDStlPqM
je opravdu geniální člověk co vám rád pomůže a to buď zadarmo a nebo za menší příspěvek je to jen na vás.
Stačí jak v biosu zadáte třikrát špatně heslo a ukáže se vám chybový kód který jen opíšete a pošlete mu na stránku youtube.
Takhle dokáže i zaheslovaný HDD je fakt v pohodě já čekal 20.minut a hned mi napsal, a nové heslo do biosu opravdu fungovalo.
Tak snad to někomu z vás pomůže.....
Na stánce http://www.youtube.com/watch?v=p40IDStlPqM
je opravdu geniální člověk co vám rád pomůže a to buď zadarmo a nebo za menší příspěvek je to jen na vás.
Stačí jak v biosu zadáte třikrát špatně heslo a ukáže se vám chybový kód který jen opíšete a pošlete mu na stránku youtube.
Takhle dokáže i zaheslovaný HDD je fakt v pohodě já čekal 20.minut a hned mi napsal, a nové heslo do biosu opravdu fungovalo.
Tak snad to někomu z vás pomůže.....
Gratuluji, a teď za sebou zamkni - zelená fajfka vpravo nahoře!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9 Odpovědi
- 7173 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Fargotroniac
-
- 19 Odpovědi