Chtěl bych se zeptat jaký používáte nebo jaký byste doporučili přehrávač na FullHD .mkv filmy a BR filmy. Před půl rokem jsem používal jeden opravdu dobrý co mi sedl ale zaboha si nemůžu vzpomenout na název
Výběr přehrávače pro Win7
Moderátor: Mods_senior
-
MatesBossy
- Level 1

Výběr přehrávače pro Win7
Zdravím
Chtěl bych se zeptat jaký používáte nebo jaký byste doporučili přehrávač na FullHD .mkv filmy a BR filmy. Před půl rokem jsem používal jeden opravdu dobrý co mi sedl ale zaboha si nemůžu vzpomenout na název
předem díky 
Re: Výběr přehrávače pro Win7
KMPlayer? VLC Player? MPC-Home? Real Player? Koukni na nějaký stránky, třeba stahuj, cz, třeba ho poznáš, když uvidíš název.
Já používám KMplayer, nouzově MPC-Home, když mi KMP něco neopobere (například nedostahovanej .mkv film, furt loaduje do bufferu) a jsem spokojenej.
Já používám KMplayer, nouzově MPC-Home, když mi KMP něco neopobere (například nedostahovanej .mkv film, furt loaduje do bufferu) a jsem spokojenej.
Just Fucking Google It!
Placený je asi nejkvalitnější power dvd i když poslední dvě verze nechutně otravují s komunikací po síti.A free-Za mě MPC a bez kodeků.
http://www.highdef.cz/menu/navody/x264/x264.php
http://www.highdef.cz/menu/navody/x264/x264.php
Já jsem spokojen s PotPlayerem (nástupce KMPlayeru), překousne snad vše. Akorát jsem se zastavil na verzi 1.5.30857 (vydána v listopadu 2011), na začátku roku vyšel update kterej je všemožně překopanej a nastavení mi vůbec nevyhovuje.
KMPlayer.
Taky doporučuju KMPlayer. Je free, díky klávesovým zkratkám se snadno ovládá a s titulkama si můžeš hrát, jak se ti zlíbí. :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek