Seknutí notebooku
Moderátor: Mods_senior
Seknutí notebooku
Ahoj, mám 5 dní starý ntb
Pentium Dual T3200 @2.00 Ghz
4 GB RAM
za těch 5 dní se mi už několikrát stalo, že se notebook seknul - není tu samosřejmě žádný reset, takže mi nezbývá než vyndat baterku a znovu zapnout, poraďte prosím, čím to může být. Zrovna teď jsem byl na netu,
využití RAM pod 10%, procesor využití 15-20% a zničeho nic se zase kousne. Díky za všechny rady.
Pentium Dual T3200 @2.00 Ghz
4 GB RAM
za těch 5 dní se mi už několikrát stalo, že se notebook seknul - není tu samosřejmě žádný reset, takže mi nezbývá než vyndat baterku a znovu zapnout, poraďte prosím, čím to může být. Zrovna teď jsem byl na netu,
využití RAM pod 10%, procesor využití 15-20% a zničeho nic se zase kousne. Díky za všechny rady.
- N!cholai
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Re: Seknutí notebooku
Zdravím, jaký máte konkrétní typ NTB ? A jakou aplikaci používáte, než se sekne? Nebo se sekne i když je vklidovém režimu, respektive když na něm nic neděláte?
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
Může to být přehříváním. Na čem je notebook položený při používání? Při jakém programu se sekne?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
LuckyStrike19
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
když podržíš tlačítko(5s) vypnutí tak by se ti měl po chvilce vypnout 
2x to bylo Call of Duty 2 - celkem stará hraN!cholai píše:Zdravím, jaký máte konkrétní typ NTB ? A jakou aplikaci používáte, než se sekne? Nebo se sekne i když je vklidovém režimu, respektive když na něm nic neděláte?
2x pouze firefox + qip
Je to zhruba 50/50, jeden případ na stole, druhý případ na klíněPic píše:Může to být přehříváním. Na čem je notebook položený při používání? Při jakém programu se sekne?
+ značka Toshiba
hm, díky za tipLuckyStrike19 píše:když podržíš tlačítko(5s) vypnutí tak by se ti měl po chvilce vypnout
- Imra
- Level 2

- Kontaktovat uživatele:
Jedna se pravdepodobne o prehrivani, s timhle problemem se setkáte u každé druhé toshiby...overil bych to everestem nebo nejakym cpu mericem, stahnout treba zde http://stahuj.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zkusím pohledat, a co mi ten program zjistí, v čem mi pomůže?Imra píše:Jedna se pravdepodobne o prehrivani, s timhle problemem se setkáte u každé druhé toshiby...overil bych to everestem nebo nejakym cpu mericem, stahnout treba zde http://stahuj.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
btw: nehrál/a si travian?:D
- Imra
- Level 2

- Kontaktovat uživatele:
Mno mělo by to zjistit teplotu CPU a jinych komponent...travian jsem nehral :) mam proti tomu odpor, protoze to hrajou profesori na skole...a je to docela sranda co oni delaji v hodine kdyz zjisti ze musi neco rychle udelat 
tak CPU teď 42°, HDD 25° a ještě jedna věc, při zapínámí se stane, že je třeba 30 sekund černá obrazovka a pak teprve se načte win xp. nevíte někdo jak to zlepšit?
tak ještě jedna věc o teplotě, mám puštěný firefox a teplota max. CPU 50° a HDD 28°
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 5335 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od falco_dee
-
- 3 Odpovědi