Smazaný ale nenaformátovaný disk
Moderátor: Mods_senior
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Smazaný ale nenaformátovaný disk
to R-Studio mi obnovilo i nějaké data po naformátování
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jedině to R - Studio, data obnovíš, jména si už budeš nejspíš v tvém případě muset znovu udělat dle tvé chuti. R - Studio ztrácí jména jen smazaných souborů, ať už v koši nebo vysypaných z koše ...
Tak mi ten getdataback našel a obnovil soubory bylo to už i pojmenované ale z obnovených jde jen audio. soubory typu *.dco a xml sice jdou otevřít ale nejsou čitelné.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Takže sis ušetřil práci s pojmenováním ... a máš za to soubory, které můžeš klidně smazat 
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
vyzkoušej Acronis True Image Home 11.0. tohle mi spolehlivě obnovilo smazaná data.v původní kvalitě! 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek