Outlook

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Salvo
Level 1
Level 1

Outlook

Příspěvek od Salvo »

Dobrý den ...Prosím o radu. Začal jsem používat Outlook 365... Při příjmu zpráv se mi nezobrazí obrázky JPG i jiné. Objeví se mi tam pouze rámeček ...Jakoby nějaká nová vrstva, nebo co . přitom když toto přepošlu např. na adresu ....@email, tak tam se tyto obrázky objeví. Při psaní a posílání obrázků si mohu navolit jestli text přes obrázek. nebo mimo, i jiné....Při příjmu obrázků tuto volbu nemám,....nebo ji nemohu nalézt ...?Jsem již ve vyšším věku a do intimností těchto aplikací nevidím ...Prosím poraďte .....Salvo
Coxx-cz
Level 4
Level 4

Re: Outlook

Příspěvek od Coxx-cz »

Ahoj, vypadá to že ti Outlook nestahuje obrázky. Běž do Centra zabezpečení (Soubor -> Možnosti -> Centrum zabezpečení -> Nastavení Centra zabezpečení) do záložky "Automatické stahování". V defaultu je Outlook nastaven tak že nestahuje automaticky obrázky. Zkus tato nastavení zrušit a pak dej vědět, zda-li to pomohlo.
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
Salvo
Level 1
Level 1

Re: Outlook

Příspěvek od Salvo »

Děkuji za účast i radu ..... Udělal jsem to podle návodu ... Skutečně bylo zašrtnuté okýnko " neukládat obrázky HTML .. Křížek jsem zrušil ... Vystoupil... restartoval PC, ale dále se mi obrázky nezobrazují ... Pořád je tam prázdný rámeček .... Je ještě nějaká pomoc ...? Děkuji
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
    od MK_Vs » » v Kancelářské balíky
    1 Odpovědi
    5260 Zobrazení
    Poslední příspěvek od MK_Vs
  • Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty
    od tazatel » » v Komunikace na internetu