Počítač nepříjmá mikrofon

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Cannon159357
nováček

Počítač nepříjmá mikrofon

Příspěvek od Cannon159357 »

*!ZDRAVÍM!*

Mám problém s mikrofonem nebo asi spíše s nastavením mikrofonu. Dříve mi mikrofon normálně fungoval ale pak mi začal blbnout a já musel každý den změnit zvukové nastavení a pak ho vrátit zpět na default aby mi znovu fungoval. Nebo mi pomáhalo ho zapojit při startu počítače. Když počítač běžel a já zapojil mikrofon tak se často stávalo že počítač načetl mikrofon ale přitom nedokázal načíst zvuk který do něj vchází. Takže sem to každý den dělal tak že sem měl furt zapojený mikrofon a nastavení sem si furt přehazoval. Ale pak najednou už nefungoval vůbec... Chvilku sem si myslel že by to mohlo být špatným připojením tak sem to zapojil do zadní části počítače a taky nic... Jediné co mě napadá že by odhořela zvuková karta ale pokud vím tak to by pak nemohl zvuk vycházet ani ze sluchátek. Zapojovat mikrofon do jiného pc jsem zkoušel a v jiném fungoval. Zapojený je na 100% správně.

Děkuji všem předem :smile:
Naposledy upravil(a) Cannon159357 dne 24 zář 2016 15:00, celkem upraveno 1 x.
mmmartin
Moderátor

Re: Počítač nepříjmá mikrofon

Příspěvek od mmmartin »

Opravdu si myslíš, že použití téměř nečitelného, ale esteticky jistě velice působivého fontu, urychlí vyřešení tvého problému? Z mnohaleté zkušenosti moderátora vím, že je to právě naopak.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Cannon159357
nováček

Zřejmě máš pravdu s tím že je to trošku nečitelné. Ale já tam ten font dal jen tak že už jsem zvyklí na každé fórum psát barevně. Aby se neřeklo hodím to na default.
_vcn
Level 5
Level 5

Příspěvek od _vcn »

Z tvého příspěvku jsem vyvodil, že máš počítač, ale to je tak všechno. Takže si zjisti např. v programu CPU-Z, jakou máš základní desku, a pak si na stránce podpory výrobce stáhni a nainstaluj nejnovější ovladač k té zvukové kartě. Pokud budou pořád problémy, tak můžeš ještě funkčnost ověřit mimo Windows nabotováním nějaké Live distribuce Linuxu (třeba Linux Mint 18) z USB média. Když ani tam nepůjde, tak je to jasný HW problém.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Cannon159357
nováček

Dobrá tak novější ovladač. A že sem to nepopsal moc dobře to vím sám pořádně nevím jak to popsat mám s tím velký problémy. Ale i tak dík za odpověď :)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Herní PC cca 50k+monitor+mikrofon?
    48 Odpovědi
    17676 Zobrazení
    Poslední příspěvek od TheUnstableDee
  • Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón
    od HelFix » » v Problémy s hardwarem
    5 Odpovědi