Nejde odinstalovat Nero

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
rek61
nováček

Nejde odinstalovat Nero

Příspěvek od rek61 »

Nainstaloval jsem Nero8, ale teď nejde odinstalovat. Při pokusu odinstalování program vypíše hlášku "tato akce je platná pouze u produktů, které jsou momentálně nainstalovány" a ukončí se odinstalování.
Poraďte prosím co se s tím dá dělat.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
rek61
nováček

Příspěvek od rek61 »

Jan Pašek píše:POdobný problém zde http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=113182#113182

Mám dotaz. ten progámek odstraní soubory tak jako uninstal.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Unlocker ti pomůže vymazat ty soubory ktré normálně vindows vymazat omítá protože je používá jiný proces s unlockerem opatrně raději se 2* zeptat než jednou mazat a pak se divit neuváženým mazáním snadno položíš celý systém.
Jinak použil sem to co doporučil Blue Spirit dal hledání dal prohledat systémové a skryté klíč slovo nero. odstranil všechny nalezené zbytky. použil CCleaner a whise registri cleaner s tím že u Whise než sem dal mazat to co vybral a prošel sem ještě to co nedoporučují smazat kde sem si byl jistý dal sem smáznout též.
Pro jistotu sem pak ještě spustil Mwaw je sice hlavně proti virům ale pohrabe se i v klíčích. Nakonec sem defragmentoval disk restartoval PC a nainstaloval zpět nero 7. JInak pokud si můžeš naklonovat disk bylo by to s větším klidem. nebo pokud to po tobě nebude chtít vypnout obnovu systému udělej si alespoň bod obnovení.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
v_o_slim
nováček

Re: Nejde odinstalovat Nero

Příspěvek od v_o_slim »

rek61 píše:Nainstaloval jsem Nero8, ale teď nejde odinstalovat. Při pokusu odinstalování program vypíše hlášku "tato akce je platná pouze u produktů, které jsou momentálně nainstalovány" a ukončí se odinstalování.
Poraďte prosím co se s tím dá dělat.

tu najdes riesenie http://forum.itzone.sk/topic_p43111.html#43111
je to ccleaner z http://www.ccleaner.com/
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5

Re: Nejde odinstalovat Nero

Příspěvek od richchie »

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení