tak to by ho pak nemuselo trápit ne? většina lidí PC vypínápetr22 píše:jedny pameti ADATA co jsem videl zacaly byt vadne az po 20 hodinach od zapnuti pocitace.
Poškozené soubory rar
Moderátor: Mods_senior
Re: Poškozené soubory rar
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
Co jsi udělal z toho co jsem psal?No a zbytek co psali ostatní?wenca píše:čau lidi...veškeré moje komponenty nového pc- základní deska Gigabyte Z97X Gaming 5, processor intel core i5-4690K LGA1150, paměti RAM Kingstone 16GB DDR3 2400MHz CL11 Hyper X Savage series, zdroj Enermax revolution xt 730W, disk Samsung SSD 850 EVO 250GB
http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-10&faq=95
http://crystalmark.info/software/Crysta ... dex-e.html
Udělal jsem test kompletniho pc pomocí Passmarku, zkoušel jsem i test Ram paměti pomocí MEMTEST, zkoušel jsem i test mého SSD, vše bez výsledku, smazal jsem rar, nainstaloval 7ZIP, chyby stejné..zítra zkusím opět rozbalit stejný rar přinesen na flashce pomocí toho 7 zipu, jestli bude nějaka změna, jinak už nevím...pak jedine obětovat celý den a zkusit vyměnit ssd za jiný disk, nainstalovat win a zkusit to, vyměnit ramky...netušim...mám dojem že v biosu je někde funkce že se dá deaktivovat jedna z ramek, že běží pouze jedna, ale co když obě jsou vadné...na neštěstí mám tak velký chladič cpu že když chci vyndat RAMKY musím ho sundat :(
Co jsi vyzkoušel z toho co jsem psal?Aktualizace winraru+vyzkoušej soubor stáhnout přes jiný prohlížeč.Použiješ aspoň občas nějaké čistidlo jako je třeba ccleaner v základním nastavení od výrobce?
Už několikrát tu bylo zmiňováno že se jedná i o soubory nestažené, přenesené přes flash disk nebo externi hdd. Nainstaloval jsem nejnovější winrar, žádná změna, 7zip taky ne...zkoušel jsem rozbalit i úplně jiné nové soubory, u všeho hlásí chybu "nesouhlasí kontrolní součet". Přitom tyto rary jsem na druhém pc rozbalil bez problémů. Ccleaner mám, ale to nehraje žádnou roli, když pc bylo nově reinstalovaný a první věc co jsem šel udělat tak zkusit winrar. Kvuli tomu jsem ti i přeinstalovával...Zatím s jistotou mohu vyřadit internetový prohlížeč, antivir, winrar, windows.
Když rozbalíš rar v průzkumníku windows tak to jde?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek