Grafika Nvidia Geforce 540M 2747MB TurboCache poradí te mi jaký ovladač mam stáhnout prosím?
Battlefield 3 ovladače
Moderátoři: beather, Mods_senior
Battlefield 3 ovladače
zdravím, chci si zahrát battlefiled 3 ale, když to zapínám tak mi to říká, abych aktualizoval grafické ovladače ale posledně, když jsem toto dělal se mi rozhasil windows. a člověk v CZC.cz, kde jsem PC kupoval mi řekl něco ve smyslu, že jsem stáhnul moc noví ovladač na grafickou kartu
Grafika Nvidia Geforce 540M 2747MB TurboCache poradí te mi jaký ovladač mam stáhnout prosím?
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Battlefield 3 ovladače
Tak stáhni předposlední verzi. Se starými ovladači si moc nezahraješ. BF 3 kontroluje verzi ovladačů.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jsem na http://www.geforce.com/drivers ale nevidím tam možnost vybrat si ovladač který je rok starý atd. kde to stáhnu?
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Poslední a funkční pro BF3 je 285.62. Na starší verzi to nepojede. A to co Ti říkal prodavač je, s prominutím, kravina
Pokud Windows padly, tak proto, že byl nějaký průšvih v registrech a pod. Proto drivery odinstaluj, pročisti to CCleanerem a nainstaluj poslední verzi. Nic jako super vylepšené a grafiku nepodporující drivery neexistuje, když je u nich výslovně uvedeno pro GT 540M.
Pokud Windows padly, tak proto, že byl nějaký průšvih v registrech a pod. Proto drivery odinstaluj, pročisti to CCleanerem a nainstaluj poslední verzi. Nic jako super vylepšené a grafiku nepodporující drivery neexistuje, když je u nich výslovně uvedeno pro GT 540M.Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek